ZOOM: Byplanvejens Skole - Frejlev Skole

Piger: Den første kredsfinale hos tøserne byder på to hold med 10-målsskytter

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Det sker i det nordjyske. Nærmere bestemt på B52's baner onsdag d. 6. november kl. 11:00.

Byplanvejens Skole tager imod Frejlev Skole. To hold, der begge kan bryste sig af en topscorer med 10 mål på kontoen.

Se info om kampen HER. Skal pigerne spille i regn eller sne? Tjek den lokale vejrudsigt HER.

Her kan du se en masse fotos med de to mandskaber:

Se også: Samlede fotos: Byplanvejen - Frejlev

Byplanvejen: En ægte topscorer
Hjemmeholdet fra Byplanvejens Skole er ikke kommet flyvende til kredsfinalen. I samtlige kampe har de måtte indkassere mål. Deres målscore på 22-7 vidner da også om et hold, der har lidt huller i forsvaret.

Til gengæld har de i front en pige, som kender vejen til målet. Hun hedder Cecilie Bachmann. Cecilie er en lynhurtig og effektiv angrebsspiller, hvilket hendes 10 fuldtræffere er et klokkeklart bevis på. Det gør hende til holdets suveræne topscorer. Samtidig har det placeret hende på en delt sjette plads på pigernes samlede topscorerliste.

Som om 10 mål i sig selv ikke var imponerende nok - sidste år blev Cecile turneringens topscorer på pigesiden med 20 mål. Så det er altså en rutineret topscorer-pige, Byplanvejen råder over.

Se også: De tre topscorere fik støvler

Også Mie Kolding hos Byplanvejen har udmærket sig. Udover at hun har stået for seks mål alene, så er hun ligeledes en type, der gavner ethvert hold. Hun formår at sætte spillet op og kan selv tage de afgørende træk, der kan sætte et forsvar.

Selvom Byplanvejen råder over en udmærket målmand i Amalie Grave, der tidligere har formået at holdet målet rent til trods for en brækket finger, så er der altså noget, der tyder på, at der skal arbejdes lidt hårdere i forsvaret, hvis man vil i slutspillet. Der gives for mange chancer væk for let.

Se også: Byplanen holdt

Hele syv mål er der sejlet ind. Og ikke én kamp er der spillet, uden at der er blevet scoret mod holdet. Når man skal møde et godt spillende Frejlev-hold, der også godt kan finde ud af at lave kasser, så har man ikke råd til at satse på, at man bare selv kan score flere mål. Finder Byplanen, ja planen, for et solidt forsvar, så har de bestemt chancerne, når de samtidig råder over en vaskeægte topscorer.

Frejlev: Sikker sidste skanse
Præcis som modstanderne fra Byplanvejen så råder Frejlev Skole også over en topscorer med 10 mål. Ronja Jensen hedder hun.

Se også: Rappe Ronja og slænget

Og lighederne stopper ikke her, for de to skole har stort set også scoret lige mange mål. 22 mål til Byplanvejen. 26 mål til Frejlev.

Men så stopper sammenligningerne også. Frejlev Skole råder over en helt suveræn sidste skanse. Nemlig målmand Caroline Abildgaard. Frejlev Skole har stort set clean sheets fra alle kampe - lige bortset fra tredje runde, hvor de lukkede fire mål ind. Og det kan de i den grad takke det store målmands-talent for.

Men selvom Carolines talent er stort, er hun det ikke selv. Bare 12 år gammel, og alligevel spiller hun med så stor autoritet. Alene i holdets seneste kamp, kampen om kredsfinalen, valgte den 12-årige pige lige at nappe to straffespark, der sikrede holdets tur i kredsfinalen.

Caroline har tidligere i turneringen udtalt, hvad der skyldes hendes store talent:

- Jeg træner tre gange om ugen. Det er man nødt til, hvis man vil være god.

- Og derudover spiller jeg også håndbold.

Så Caroline er altså ikke kommet sovende til sine fantastiske præstationer i buret. Og Byplanvejen skal da også stå ualmindeligt tidligt op, hvis de skal forsøge at passere Caroline i målet. Hun lader til at være bakket godt op af et solidt forsvar.

Derfor skal du sætte dine penge på Byplanvejen

Først og fremmest er Cecilie Bachmann den helt store forskel. Hendes mange mål er ikke bare en engangforestilling, da hun for andet år i træk er skolens helt klare topscorer. Hun er hurtig og effektiv - en trussel for ethvert forsvar.

I samarbejdet med holdets anden angriber, Mie Kolding, kan der godt være lagt i ovenen til en farlig duo. Rammer de begge dagen, er der ikke mange, der kan stoppe dem.

Et hold, der ikke tidligere er nået så langt og er på hjemmebane, har bare rigtig meget at fighte for.

Derfor skal du sætte dine penge på Frejlev

Frejlev-holdet har vist sig stærke i både den ene og den anden ende. Med en stærk angriber i Ronja har de netop den pige, der kan afgøre kampe.

Se også: Hattrick vendte kamp

Og så har de naturligvis Caroline i målet. Hun har vist ikke at være bange for noget og er gået til opgaven med krum hals. Hun skal have en ualmindelig off-dag, hvis ikke hun også i kredsfinalen skal holde holdet inde i kampen.

Frejlevs profiler. Fra venstre: Ronja Jensen, Caroline Abildgaard og Nikoline Kastrup. (Foto: Ekstra Bladet)
Frejlevs profiler. Fra venstre: Ronja Jensen, Caroline Abildgaard og Nikoline Kastrup. (Foto: Ekstra Bladet)

For to år siden tabte pigerne kreds-semifinalen. Så de er sultne på mere.

Det kan blive afgørende

For begge hold gælder det, at deres topscorer holder niveau. Sættes de begge ud af spil, er der noget, der tyder på, at Byplanvejen har flest strenge at spille på. Blandt andre Mie Kolding.

Camilla Hald (tv.) og Mie Kolding har tidligere vist, at de kan være farlige (Foto: Ekstra Bladet)
Camilla Hald (tv.) og Mie Kolding har tidligere vist, at de kan være farlige (Foto: Ekstra Bladet)

Og så skal Byplanvejen have fundet en måde at lirke Frejlev-forsvaret op på. Gør de det, er der måske også grund til at tro, at Caroline vil kunne passeres lettere.

Men Caroline spiller med stor autoritet og selvtillid. At nappe to straffe og sikre sit hold kredsfinale, så er man altså svær at pille ned.

Til gengæld spiller Byplanen på hjemmebane - så de kan håbe på en vigtig 12. mand.

Se også: Find svar på alt her

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere