TV: Bachmann viste Byplanvejen

Giftig duo: Da Bachmann og Kolding først var kommet i gear, var der kun én vej - Byplanvejen

Kampens to målscorere. Cecilie Bachmann og Mie Kolding. (Foto: Henrik Schou)
Kampens to målscorere. Cecilie Bachmann og Mie Kolding. (Foto: Henrik Schou)

Byplanvejens Skoles plan om at komme i kvartfinalen til foråret lykkedes til sidst med en fortjent 2-0 sejr over Frejlev Skole på B52's dejlige anlæg.

Frisk fra start
Byplanvejens Skole var tændte fra starten, og allerede i det første minut var holdets topscorer Cecilie Bachmann tæt på at score, men Caroline Abildgaard i Frejlevs mål fik afværget forsøget.

Minuttet efter var det Mie Kolding, der var tæt på at score.

Se også: ZOOM: Byplanvejens Skole - Frejlev Skole

Byplanvejen forsatte med at have overvægt i spillet, men stille og roligt kom Frejlev mere og mere med i spillet, og forsvaret stod godt med Nicoline Kastrup som styrmand, og det der slap forbi, tog målmand Caroline Abildgaard sig af. Holdet kom lidt længere frem på banen og prøvede på at spille topscorer Ronja Jensen og Amanda Bjørslev i front.

SE ÅRETS STØRSTE GALLERI:

Se også: Galleri: Byplanvejens Skole - Frejlev Skole

Ronja blev tæt markeret af Byplanvejens Anne Louise Christiansen, der fulgte hende som en skygge hele tiden. Det lykkedes dog Ronja at komme til et par afslutninger, uden det gav mål.

Stikker som en bi
Byplanvejens Mie Kolding var hele tiden på færde med hurtige løb og stort overblik, og var tæt på flere gange at slippe fri til afslutninger, også Mille Larsen viste stor styrke med teknisk flot spil. Selvom Byplanvejen havde overvægt i spillet endte første halvleg målløs.

Taktik-snak
I pausen sagde Frejlevs lærer Karsten Kær til sine piger:

- Ronja du bliver markeret tæt, prøv at skifte plads med Amanda, og prøv eventuelt at trække lidt længere tilbage på banen og så komme fri.

- I har gjort det godt, bliv ved med det, tag ingen chancer i forsvaret spark bare bolden væk fra farezonen. Hold øje med Mie, det er hende, der kan afgøre kampen og er deres bedste.

Begge hold kom med frisk mod til anden halvleg, men det var stadig med Byplanvejens Skole som de toneangivende. Og i det syvende minut var Mie Kolding på færde igen, hun udnyttede en misforståelse mellem målmand Caroline Abildgaard og Nicoline Kastrup og løber imellem og opsnapper bolden og scorer sikkert til 1-0.

Kampen er ikke afgjort endnu Frejlevs angribere bliver ved med at presse for en udligning, men det lykkedes ikke Frejlev at komme til de helt store målchancer.

Som trold af en æske
Byplanskolens topscorer Cecilie Bachmann var en smule anonym i angrebet, men i det sidste kvarter vågner Cecilie i den grad op til dåd og hamrer det ene langskud af sted efter det andet. Og fem minutter før tid slog hun til som en ægte angriber og løb fra Frejlevs forsvar og scorede til 2.0 og fjernede enhver tvivl om, hvem der skal repræsentere Nordjylland i en af kvartfinalerne til foråret.Cecilie Bachmann (blå) fandt pludselig nye kræfter og sprintede fra Frejlev. (Foto: Henrik Schou)
Cecilie Bachmann (blå) fandt pludselig nye kræfter og sprintede fra Frejlev. (Foto: Henrik Schou)


I de sidste minutter tog pokker ved Byplanvejens Mille Larsen hun havde et par rigtige gode forsøg, og Cecilie Bachmann var også vågnet op og banker bolden på stolpen og har et forsøg, der går lige ved siden af målet.

En fortjent sejr til Byplanvejens skole hvis styrke er angriberne Mie Kolding og Cecilie Bachmann, der kan presse ethvert forsvar og på midtbanen arbejder Mille Lassen godt, men savner af og til lidt hjælp, for at holdet kan styre spillet på midten og få mere ud af holdets farlige angribere. I forsvaret spillede Anne Louise Christiansen en flot kamp, hun holdt Frejlevs farlige angribere Ronja Jensen fra at score, de øvrige forsvare kæmpede godt og spillede sig op selvom de viste lidt usikkerhed i første halvleg, som måske kan skyldes kampens betydning og presset fra de mange fans eller den meget regntunge bane.

Men flot at holdet nu er vindere af Nordjylland kredsen og klar til kvartfinalen til foråret.

Kender vejen til målet
Sidste års vinder af den 'Gyldne støvle' var netop 15-årige Cecilie Bachmann, hvor det blev til hele 20 mål fra hendes gyldne støvler.

- Jeg spiller faktisk også i dem i dem i denne sæson.

- Du var lidt ude af kampen, indtil femten minutter førtid, hvad gik det ud på?

- Jeg er bedst på de lange løb, og det kræver jeg får de bolde og løbe på, og dem fik jeg ikke så mange af.

- Men fik det så alligevet til 2-0.

Så det lader til, at der er både fart og mål i støvlerne igen i år. Faktisk 12 af slagsen, indtil videre.

Men der skal nok nye sko på fødderne, hvis hun skal nå at være med i kampen om den gyldne støvle igen i år.

Se også: Topscorer-dyst: Spænding hos pigerne også

SE DE GLADE BYPLAN-PIGER JUBLE

</p><p>Men flot at holdet nu er vindere af Nordjylland kredsen og klar til kvartfinalen til foråret.</p><a id="_cf5ac2fa-c1ab-4f9d-9913-642246d8a41c" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/jyllandnord/article4823111.ece">Holdt hele Byplanvejen hjem</a><br /><br /><br /><br /><a id="_73aec81d-590d-45da-89ce-2253236d5112" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Cecilie Bechman sætter let Frejlev. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Mie Kolding et skridt foran. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Anfører Sarah Seerup i fuld koncentration. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Mie Kolding kæmper for bolden. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Kampens to målscorere. Cecilie Bachmann og Mie Kolding. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere