TV: Stor opbakning til begge hold

God stil: Begge skoler havde arrangeret, at derers elever kunne støtte op om pigerne i kredsfinalen

Masser af bannere og tilskuere til kredsfinalen mellem Byplanvejens Skole og Frejlev Skole. Byplanvejen vandt 2-0. (Foto: Henrik Schou)
Masser af bannere og tilskuere til kredsfinalen mellem Byplanvejens Skole og Frejlev Skole. Byplanvejen vandt 2-0. (Foto: Henrik Schou)

Frejlev Skoles leder, Bjørn Visborg, havde sørget for, at alle elever fra 6., 7., 8. og 9. kunne komme med bus til B52 anlæg for at overvære Kredsfinalen mellem Byplanvejens Skole, han kone Linda Visborg, der er leder på Byplanvejens Skole, ville ikke stå tilbage. Hun gav alle skolens elever, undtagen de allermindste, fri til at komme og heppe på deres heltinder fra skolen.

Se også: TV: Bachmann viste Byplanvejen

Dette gav en fantastisk stemning, der blev heppet og der var masser af bannere til at opmuntre pigerne, de glemte helt, at regnen silede ned, og de ydede deres bedste og gav de mange fans en god og spændende oplevelse, som der kan blive talt om på begge skoler i lang tid.

Alle kender alle
Og hjemme hos Hr. og Fru Visborg er det fruen, der har håneretten i lang tid, efter hendes tøser fra Byplanvejen skole havde vundet kampen.

Se det store galleri fra kampen

Se også: Galleri: Byplanvejens Skole - Frejlev Skole

Frejlevs lærer Karsten Kær fortalte inden kampen, at han træner Byplanvejens farlige Mie Kolding på U18 holdet i AAB, og et par af hans spillere Ronja Jensen og Nicoline Kastrup spiller på U15 holdet i AAB.

- Mange af pigerne fra begge hold er på hjemmebane, da de spiller sammen på U15 holdet i B52.

I øvrigt en klub med stolte traditioner i dame/pigefodbold, der på et tidspunkt var det førende i Aalborg. Karsten Kær var for år tilbage træner for klubbens damehold, da de var med i den bedste række.

Den 12. mand
Forsvarspiller Camilla Hald og midtbanespiller Mille Hald fra Byplanvejenfortalte efter kampen, hvor fed opbakningen havde været:

- Det gav meget gejst med den store opbakning fra tilskuerne, det var fedt!

- Men det gjorde os også lidt nervøse, jeg var bange for at lave fejl, lød det fra Camilla.

- Men heldigvis kom de med opmuntrende råb fra sidelinjen, det var dejligt at høre.

Hun fortalte også at Anne Louise Christiansen, der havde til opgave at følge Frejlevs farlig Ronja ikke spiller klubfodbold mere, så hun synes det var rigtig flot, at Anne Louise holdt Ronja fra at score.

Se også: Frejlev fejlede

Camilla fortalte, at hun var nervøs i pausen for, at kampen endte uafgjort, og de skulle i straffespark mod Frejlevs målmand Caroline Abildgaard, som hun og Mille Larsen er klubkammerat med. Men heldigvis gik det ikke sådan.

Mille Larsen mente det var en meget lige kamp:

- Det tog tid inden, jeg kom op i højeste gear, men godt vi vandt og mega fedt med den flotte opbakning.

På spørgsmålet om, hvor langt de kan nå sagde hun:

- Hele vejen hvis vi har heldet.

- Vi har hurtige angribere, spiller som et hold. Blot ærgerligt at der går så lang tid inden vi skal spille igen, nu gik det lige så godt, sagde hun storsmilende med kredsmedaljen om halsen.

SE BYPLANVEJEN BRYDE UD I JUBEL

</p>

1 af 5 Masser af bannere og tilskuere til kredsfinalen mellem Byplanvejens Skole og Frejlev Skole. Byplanvejen vandt 2-0. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Glade Byplanvejens piger! (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Søstrene Hald (t. h.) og anfører Sarah Seerup. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Masser af bannere og tilskuere til kredsfinalen mellem Byplanvejens Skole og Frejlev Skole. Byplanvejen vandt 2-0. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere