Frejlev fejlede

Trist men retfærdigt: Frejlevs piger kunne ikke matche Byplanvejens offensiv

Frejlevs  Caroline Abildgaard har stået en flot turnering. Men i dag mødte de overmagten og tabte 0-2 til Byplanvejens Skole. (Foto: Henrik Schou)
Frejlevs Caroline Abildgaard har stået en flot turnering. Men i dag mødte de overmagten og tabte 0-2 til Byplanvejens Skole. (Foto: Henrik Schou)

Set fra taberholdets side blev pigernes første kredsfinale en kamp mellem to skoler, hvor mange af spillerne kendte hinanden fra deres respektive klubber B52 og AAB.

Se også: TV: Bachmann viste Byplanvejen

Som to af Frejlev-holdets bedste spillere - holdets målmand Caroline Abildgaard og forsvarsspiller Nicoline Kastrup - sagde efter kampen:

- Vi må bare erkende, at vi i dag tabte til et hold, som var klart bedre end os.

- De havde et par angribere, som kunne finde vej til målet, og det havde vi så ikke i dag, lød det skuffende fra Frejlev-lejren.

Se også: Galleri: Byplanvejens Skole - Frejlev Skole

Men det var dog ikke det hele, der var nedtur for pigerne:

- Det har været helt vild at være med i Ekstra Bladets turnering. Bare det at være nået så langt, har været en helt vild oplevelse, lød det fra Nicoline, og Caroline supplerede:

- Især den her kredsfinale med over 500 tilskuere har været det hele værd!

- Vi kan i det midnste glæde os over, at vi tabte til mange af vores veninder og klubkammerater, og vi ønsker Byplanskolen held og lykke næste forår.

To ærgerlige men reelle piger fra Frejlev Skole, der nu kan gå på skolefodbold-vinterferie.

Caroline - holdets målmand - er kun 12 år gammel, men spiller til daglig i B52 på U15 mesterrækken.

Nicoline spiller til daglig i AAB på U15 mesterrækken.

De to spillere var faktisk lidt skyld i Byplanvejens første scoring, da de gik forkert af hinanden, hvorefter Mie Kolding kunne score til 1-0.

Se også: Planen klar: Sådan spilles slutspillet

Men flot af Frejlev at nå kredsfinalen, hvor profilerne har været forsvarspiller Nicoline Kastrup, midtbanespiller Lærke Vittrup og angriber Marie Louise Forup og 10 mål skytten Ronja Jensen og så holdets sidste skanse 12 årige Caroline Abildgaard som har vist formidabelt spil mellem stængerne, spændende at se hende og Frejlev i turneringen igen til næste år.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

1 af 5 (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Frejlevs Caroline Abildgaard har stået en flot turnering. Men i dag mødte de overmagten og tabte 0-2 til Byplanvejens Skole. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere