TV: Reddede i øst og Vestergaard

Nyt cleansheet: Det var fjerde gang, Andreas kunne forlade banen uden at være blevet passeret

Keeperen jubler løs efter sejren. Flot kamp af ham. (Foto: Henrik Schou)
Keeperen jubler løs efter sejren. Flot kamp af ham. (Foto: Henrik Schou)

Nordstjerneskolens førstekeeper stod en fremragende kamp i 1-0-sejren over kæmpe-favoritterne fra Hunderup i semifinalen.

Var klar
Andreas slog til på de afgørende tidspunkter og blev igen Mr. Clean Sheet. Som en anden Lucas Hradecky Det blev til to klasse redninger, mange gode indgreb i feltet og en imponerende ro. Han er dygtig med fødderne ved tilbagelægninger og kontrollerede og dirigerede sit forsvar flot.

Se også: SLUT: Nordstjernen fighter sig til Farum

- Det her en vild drøm, kan slet ikke forstå det.

Han roser også sit fantastiske forsvar, der kæmpede kampen igennem - trods kramper og utallige dueller med Hunderup-spillerne.

Vi har aldrig spillet bedre end i dag

- Vi løb og kæmpede kampen igennem.

Der var også plads til en joke på denne spøgfulde dato.

- Tim ryger helt klart af holdet næste glad, lød det Andreas om den krampe-ramte Tim, mens klassekammerater og medspillere grinte højlydt. For det sker nok næppe!

Se også: TV: OB-stjerner overfaldet af vilde fans

Efter kampen skulle finalepladsen fejres på den tre timer lange bustur hjem til Frederikshavn. Og hjemme i klubben skal de forberede sig godt på næste uges modstander. De skal træne et par gange.

- Hvor der skal øves løbemønstrer, slog Andreas fast, mens Christoffer Marcussen grinte ved siden af.

Hør Andreas' ord på kampen:

</p><p>Ved målet fra Christoffer var hele holdet oppe at køre - forståeligt nok.</p><p>- Jamen da vi scorer, løber jeg bare ud til vores træner og giver ham et kæmpe kram.</p><p>Selvom det var i det 59. minut, så det bestemt ikke ud til at Nordstjernes målmand var synderlig træt, for den sprint var med god fart.</p><p>- Jamen det var så vildt, pointede den stærke keeper.</p><a id="_5378ee17-096e-4521-80a5-967265395c9b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />