TV: The Viking Warrior umulig at slå ned

Hvem er denne mand: Der gemmer sig et fighter-hjerte af det pureste guld hos ejeren af disse ben

Lidt knubs følger med... (Foto: Henrik Schou)
Lidt knubs følger med... (Foto: Henrik Schou)

VARDE (Ekstra Bladet): Knægten er en fighter som ind i helvede. Fra første fløjt er der dømt fuld rulle og kun en vej frem for den rødhårede kaptajn fra Nordstjerneskolen. Alt inden for loven og ånden i fodboldreglerne. Selvfølgelig brokker han sig ved offside og den slags, men Casper Larsen kæmper videre og skal ikke skiftes ud - med mindre benet er brækket...flere steder.

Stilhed før stormen i Varde. (Foto: Brian Brodersen) Nyheder Kampfakta: Nordstjernen lyste til sejr

Som det fremgår af det store foto, så landede der da lige et sæt knopper på låret af ham. Og hvad så? Kampen var jo ikke færdig, så kun de færreste lagde vist mærke til det. En kaptajn er som bekendt den sidste, der går ned med skibet. Op at stå og videre.

Lune Larsen
De fleste anførere i Ekstra Bladet Skolefodbold spiller på midtbanen eller i forsvaret. Casper ligger helt på toppen, hvor det da også er blevet til godt med kasser i årets turnering. Mod Sct. Jacobi Skole var han der igen, og så leverede han ellers stiklinger til de andre.

- Vi havde selvfølgelig læst en masse inde på Ekstra Bladet om de andre. At de havde en stærk midtbane, men også om det svage forsvar. Det skulle vi selvfølgelig spille på, og det gik jo meget godt, siger den søde knægt, der har rasende let til smilet.

- At der så kommer lidt småskrammer, det holder os sgu ikke tilbage. Vi er jo en flok vikinger fra nord!

Casper Larsen flyvende mod keeperen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandnord TV: Styrmand Larsen

Den fortjente 2-0 sejr blev netop til på flot taktik og kanon fysik i skøn blanding. Ingen bolde blev givet væk uden kamp, og langsomt fandt de svaghederne i hjemmeholdets forsvar, hvor især den venstre side var åben som en si. Igen og igen blev der rakt arm op for at kalde offsiden i stedet for at løbe efter bolden. Det er altså guf for en målræv som Christoffer Marcussen, der scorede begge mål.The Viking Warrior i en af de utallige nærkampe. (Foto: Henrik Schou)
The Viking Warrior i en af de utallige nærkampe. (Foto: Henrik Schou)


Det kolde nord
Nordstjerneskolen har ikke kun trænet på taktikken hen over vinteren.

- Vi har spillet træningskampe, gået til fitness sammen og bare gjort alt for at blive klar til de her kampe. Og det er kampe i flertal, vi er ikke tilfredse endnu, slår kaptajnen fast med endnu et smil fra samlebåndet og fortsætter:

- Vi havde slet ikke regnet med at stå her i semifinalen i verdens største skoleturnering, At spillet med i Ekstra Bladet Skolefodbold og komme så langt, det er jo helt vildt. Som en drøm. Men nu har vi fået smag for det, vi vil nå finalen i Farum. Det tegner nok til en semi mod dem fra Hunderup, der jo har været i to finaler på to år. Men den stime slutter så, hvis de skal møde os. OB-spillere eller ej, dem klarer vi også.

(Foto: Henrik Schou) Gallerier Galleri: Sct. Jacobi Skole - Nordstjerneskolen

Sådan taler en ægte anfører. En ægte viking fra det kolde nord.

Se interview med ham her:

</p><p><b>Real Madrid-fan til Barcelona</b><br /> Når den røhårede viking selv skal pege på et idol, så er det den lange Zlatan fra Sverige.</p><p>- Han er også fandenivoldsk, lige som jeg er det. Ham kan jeg altså godt lide, kommer det med blottede bisser fra Larsen, der uddyber:</p><p>- Jeg var til sådan en Barcelona-camp (en slags fodboldskole), hvor vi var på Camp Nou og boede på hotel og det hele. Det var så fedt. Dernede kaldte de mig for den danske Zlatan, derfor blev han med det samme mit idol. Det var da bare meget sjovt.</p><p>Styrmand Larsen holder selv med Real Madrid og Chelsea. Men lige det næste stykke tid holder han nok mest med Nordstjerneskolen, som han skal spille enten en eller to kampe mere for. En, hvis det er slut i semfinalen. To, hvis det bliver til en finale. Svaret på det spørgsmål står mejslet ind i hans højre lår....han er langt fra færdig.</p><a id="_01e553ca-1e3f-48c6-ad10-45ad0bf89f7e" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article4734255.ece">TV: De lange lokker</a><br /><br /><p>Semifinalen spilles enten 31.marts eller 1.april. <a href="http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article2202304.ece">Finalen på Farum Park er 9.april</a>.</p>

1 af 3 Fokus på bolden. 100%. (Foto: Henrik Schou)
2 af 3 Casper Larsen går til stregen - og helt ud til den. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Lidt knubs følger med... (Foto: Henrik Schou)