TV: Styrmand Larsen

Ærlig kaptajn: Se tv-klip med anføreren hos de første kvartfinalister - han har meget på hjerte

Casper Larsen flyvende mod keeperen. (Foto: Henrik Schou)
Casper Larsen flyvende mod keeperen. (Foto: Henrik Schou)

FREDERIKSHAVN (Ekstra Bladet): I høj sol og med glade tilskuere til at bakke sig op på det hyggelige stadion, havde Nordstjerneskolen lagt op til en fight af de store om titlen som vindere af Jylland Nord. Og en plads i kvartfinalen hos Ekstra Bladet Skolefodbold.

Fight blev det aldrig til, Nibe Skole kunne ganske enkelt for lidt på dagen til at bide skeer med hjemmeholdet. Som sad på det hele fra start til slut og fortjent vandt med 5-0. Det kunne være blevet værre endnu.

Se også: TV: Langhåret sikkerhed bagudeSe også: TV: Blændet af Nordstjernen

Overlegne
En af grundene til, at det ikke blev en ren massakre, det talte træneren faktisk om ved pausen. Det stod 3-0, men han var ikke helt tilfreds.

- Vi skal passe på ikke at gå hen og føle os overlegne derinde. Og bare tro den er hjemme, så vi ikke skal arbejde mere. Den går ikke, lød det fra træneren.

HØR PAUSESNAKKEN HER:

</p><p>Desværre hørte hans spillere ikke rigtig efter. Det blev nemlig til alt, alt for meget fedtspil inde på midten og spillere, der hellere ville selv. Stemningen var fin, alle var glade, men det er også let med så stor en føring.</p><p><b>Vintertræning</b><br /> Heldigvis har holdet en ærlig og klarsynet anfører, der let kan og tør pege problemerne ud:</p><p>- Der sker for meget på midten hele tiden, vi er nødt til at sprede spillet. Et par spillere er også nødt til at slippe den. For det bliver også for farligt, når vi mister bolden og forærer dem en kontra, lød det helt kontant fra Casper Larsen.</p><p>Den 15-årige knægt med rygnummer 66 har fuldstændig ret. De spiller fint sammen, men der sker stort set kun noget mellem nummer 18, 66 og 88 - resten er for ofte kun med til pynt. Den går altså ikke i en kvartfinale til foråret i verdens største skoleturnering. Ekstra Bladet Skolefodbold. Her læser de andre hold altså også disse linjer og får svaghederne serveret.</p><p>Med mindre vinteren bliver brugt fornuftigt. Her har styrmand Larsen et forslag:</p><p>- Vi skal have trænet sammen som et hold, det må vi gøre efter skole. Så må vi øve på de her ting.</p><a id="_4d971204-a9ad-48ad-bb36-e2919b2f2213" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4591550.ece">Galleri: Nordstjerneskolen - Nibe Skole</a><br /><br /><br /><br /><a id="_c7241c6b-9a86-4ab5-b7ae-c9d0c8d3c95b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/jyllandnord/article4584516.ece">TV: Vil drible op gennem midten</a><br /><br /><p><b>Som Grønkjær</b><br /> Men drengene kan uden tvivl sagtens tåle at sige tingene direkte. For de kender hinanden på kryds og tværs.</p><p>- Hele holdet spiller alle sammen her i den lokale klub (FFI, red.), men på fire forskellige hold. Det er dog en kæmpe fordel og har helt sikkert hjulpet os med at komme så langt, forklarer kaptajnen.</p><p>Larsen har selv tre år med skolefodbold under bæltet. Første år et farvel i første kamp. Andet år en kredsfinale med nederlag til Sortebakkeskolen. Nu står de i kvartfinalen. Meget kan nu ske.</p><p>- Når man hører om sådan en som Jesper Grønkjær, der blev opdaget i Ekstra Bladet Skolefodbold, så drømmer man da. Det vil jeg selvfølgelig også gerne.</p><p><b>SE STYRMAND LARSEN FORTÆLLE OM KAMPEN OG KVARTFINALEN:</b></p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/7SwFsdf5LAs?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Se også Kanal Frederikshavns dækning af kampen <a href="http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/nordstjerneskolen-er-nu-kun-to-sejre-fra-parken/">HER</a></p>

1 af 6 Kaptajnen i duel i luften. (Foto: Henrik Schou)
2 af 6 De første kredsvindere i årets turnering - Jylland Nord afgjort. (Foto: Henrik Schou)
3 af 6 5-0 og tak for i dag. (Foto: Henrik Schou)
4 af 6 En Nibe-spiller i noget, der ligner et ballet-trin. (Foto: Henrik Schou)
5 af 6 Et af de sjove bannere på det lokale stadion i Frederikshavn. (Foto: Henrik Schou)
6 af 6 Casper Larsen flyvende mod keeperen. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere