TV: Landets yngste anfører i kvartfinalen

Rødtop med ild på: Den kun 13-årige Sarah Serup er valgt som anfører af resten af holdet på Byplanvejen - SE ÅRETS STØRSTE GALLERI HER !

Sarah med jord i hovedet - eller i ansigtet. (Foto: Henrik Schou)
Sarah med jord i hovedet - eller i ansigtet. (Foto: Henrik Schou)

AALBORG (Ekstra Bladet): Man behøver blot se på hende et øjeblik. Hun er sovset ind i jord tå til top. Bogstaveligt talt, for hun har jord i det meste af ansigtet. Skønt at se i en pigekamp, hvor for få laver de her tacklinger, som bedst laves liggende.

Men Sarah er ikke som de andre. Hun oser af vilje fra start til slut. Hun driver konstant spillet frem. Ofte skynder hun sig ud for at kaste holdets indkast, så bolden hurtigt kan komme på arbejde.

Ingen på eller uden for banen kan se eller mærke, at anføreren hos Byplanvejen er sølle 13 år og går i 7.klasse.

Se også: Galleri: Byplanvejens Skole - Frejlev SkoleSe også: TV: Kolde KoldingMasser af indkast fra kaptajnen. (Foto: Henrik Schou)
Masser af indkast fra kaptajnen. (Foto: Henrik Schou)


Ikke håne
Kampen på netop B52´s baner var speciel, fordi Sarah mødte fire fra sit klubhold på den anden side af stregen for en dag.

- Vi har aftalt, at man må håne hinanden, men kun en dag, siger Sarah med et af mange dejlige smil.

Hun er ikke meget for at rose sig selv, men alligevel er hun altså valgt af hele holdet som anfører. Et hverv fyldt med ære og historie.

- Det er da en super dejlig fornemmelse. At holdet står bag mig på den måde, det er skønt.

Sarah er uden tvivl det rette valg, for hun gør, som en anfører skal gøre, hun går forrest. Hun har allerede spillet Ekstra Bladet Skoleodbold i to år nu, faktisk har hun to sæsonerer mere i støvlerne. Mon ikke de bliver som kaptajn...

Se også: TV: Stor opbakning til begge holdSe også: TV: Bachmann viste Byplanvejen

Lektietid
Byplanvejen skal nu spille kvartfinale i marts måned. Der er lidt at arbejde på. Især en plads eller to i forsvaret er i den grad usikre og vil få det mere end svært mod nogle af de hurtige hold, der er tilbage i resten af Jylland og Fyn. I kvartfinalen mødes vinderne af de fire kredse på tværs (planlagt af Ekstra Bladet og DBU som med kredsfinalerne) på helturokkelige datoer i marts.

Kaptajnen har selv lidt, hun mener, der skal arbejdes på: Nemlig at få mere spil ud over kanterne.

Ikke en dum ide, da alt for meget går gennem for få. Der skal klart øves i at sprede spillet, så de to hurtige foran bedre kan komme i spil ved dybe indlæg fra fløjen og ikke kun lige ned i dybden, som det skete med Cecilie Bachmanns 2-0 mål fire minutter før tid. Og så skal der altså scores på chancerne. I det mindste skal målet rammes.

Men en meget fortjent sejr i kredsfinalen - dog også meget klare lektier hen over vinteren, hvis der drømmes om mere end blot en enkelt kamp i marts.

Se årets STØRSTE galleri lige her

HØR SARAH FORTÆLLE OM KAMPEN OG KVARTFINALEN HER:

</p>

1 af 5 Fed opbakning. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Haribo slik til alle. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Efter kampen var flere hundrede samlet for at se pigerne få medaljer. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Tre glade - rødhårede - tøser. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Sarah med jord i hovedet - eller i ansigtet. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere