Tilbage i kampen

Pause: Efter lang tids fravær vender de stærkt tilbage

Jubel da Houlkær sikrede sig sejren. (Foto: Kurt Nedergaard)
Jubel da Houlkær sikrede sig sejren. (Foto: Kurt Nedergaard)

Måtte ud i straffesparkskonkurrence.

Houlkær tilbage.
Houlkær er tilbage efter mange års fravær i turneringen, holdet fik god støtte af mange tilskuere der dannede en flot ramme i kampen mod Vestre skole Viborg, i dejlig solskinsvejr.

Se kampfakta

Tilskuerne fik spænding, drama og flot fight at se fra begge holds spillere.

Houlkær startede bedst og havde overtaget på midtbanen og Kasper Vig havde et hovedstøds forsøg på overliggeren. Men det var Vestre der kom foran da Kasper Pedersen stille og roligt placerede bolden i nettet med et fladt indersidespark efter et hjørnespark.

Kort før pausen tog Houlkærs Casper Østergaard en solo tur og løb fra Vestres forsvar og scorede sikker til 1-1.

Se også: Dobbelt-kamp

Straffe efter pause
I starten af 2. halvleg var Casper Østergaard atter på færde og fik tilkæmpet sig et straffespark. Andreas Skov Hansen måtte se sit spark fra 11 meterpletten blive fremragende klaret af Vestres målmand Daniel Orehøj. Daniel hev endnu en klasseredning frem og vippede med det yderste af fingerspiserne et godt langskudsforsøg over overliggeren.

Begge havde chancer
Begge hold havde chancer til at afgøre kampen, men det lykkedes dem ikke at få scoret det afgørende mål, så de måtte ud i nervepirrende straffesparks konkurrence for at finde en vinder.

De første 3 spark fra hvert af holdene blev udnyttet, og så brændte begge hold de næste to spark. Houlkærs målmand reddede det sjette spark fra Vestre, og så fik Andreas Skov Hansen chancen for at afgøre det efter at have brændt i den ordinære kamp, han stod for presset og sikrede Houlkær sejren.

Se også: Højt græs kræver højt niveau

Vestre havde stor ære af kampen, Nikolaj Pedersen styrede flot forsvaret og viste stort overblik, og på midtbanen spillede Jonas Larsen en god kamp, og i målet var Daniel Orehøj stærkt spillende og fik fortjent fidusbamsen. Fairplay håndklædet gik til Casper Sund fra Vestre.

Skuffelse
Daniel der går i 7. klasse og spiller klubfodbold på U 14. mestrerække 2, var meget skuffet efter kampen og hang med næbbet.

- Jeg skulle have reddet et af straffesparkene som var svagt sparket, sagde han. Men han mente, at det trods alt havde været sjovt at være med på skoleholdet, selvom det kun blev til den ene kamp i år.

Hos Houlkær gik fidusbamsen til Kasper Vig i tæt kamp med målscorer Casper Østergaard og forsvarsdirigenten Andreas Skov Hansen.

Se også: Finalist slået ud

1 af 6 (Foto: Kurt Nedergaard)
2 af 6 Skuffet Danniel Orehøj fra Vestre efter nederlaget. (Foto: Kurt Nedergaard)
3 af 6 En håndfuld tilskuere fra Vestre sang: solen skinner Vestre vinder, men de måtte nøjes med solskin, som der er på Vestres trøjer på ryggen.(Foto: Kurt Nedergaard)
4 af 6 (Foto: Kurt Nedergaard)
5 af 6 (Foto: Kurt Nedergaard)
6 af 6 Jubel da Houlkær sikrede sig sejren. (Foto: Kurt Nedergaard)