Så kørte lyntoget

Klasseforskel: Struer kunne ikke følge med Hurup-eksprestoget

Hjørnespark. (Foto: Kurt Nedergaard)
Hjørnespark. (Foto: Kurt Nedergaard)

Hurup havde overtaget fra kampens start, men det kneb med at få bolden i nettet, tre gange endte forsøgene på overliggeren og ellers stod de godt kæmpende Struer Østre piger i vejen anført af Signe Brosbøl.

Se kampfakta

Langskud
Men fem minutter før pausen måtte Østres piger overgive sig da en af kampens bedste spillere Særiun Ösk Magnadöttir med et godt langskud fik hul på bylden til 1-0.

I pausen gav Struer Østres træner Kim Juel Larsen sine piger besked på at blive ved med at fighte for et hæderligt resultat og tro på deres muligheder.

Se også: Rigtigt godt, Real

Så kørte lyntoget
Knap var 2. halvleg i gang før Simone Nørgaard havde et forsøg som blev reddet i første omgang af Viktoria Krabbe, men Nanna Kristensen fulgte riposten op og øgede til 2-0. I det 3. minut øgede Sofie Nicolajsen til 3-0.

Og så fortsatte Hurup toget med ekspresfart og med tre scoringer af Nanna Kristensen, Særiun Ösk Magnadöttir og Pernille Nielsen kunne køre Hurup pigerne køre hjem med en sikker 6-0 sejr.

Pigerne fra Hurup havde taget toget til Struer sammen med drengeholdet for at spille kampene, så det blev til en lang skoledag inden togturen gik hjem til Hurup.

Se også: Bech bare bedst

Styrmand
Hurups Særiun Ösk Magnadöttir var holdet styrmand og spillede en flot kamp på midtbanen. På venstre kant havde Sofie Nicolajsen flere gode løb og indlæg og fik fidus bamsen for sin indsats. Også ros til den dobbelte målscore Nanna Kristensen.

Hurups Simone Nørgaard Blev taget ud efter at holdet kom foran 3-0 i starten af 2. halvleg for at sparre sig. Hun skulle spille aften kamp på Thisteds U15 hold mod B52 fra Aalborg, så det var helt fortjent med en pause efter flot indsats inden aftens kamp.

1 af 4 (Foto: Kurt Nedergaard)
2 af 4 (Foto: Kurt Nedergaard)
3 af 4 (Foto: Kurt Nedergaard)
4 af 4 Hjørnespark. (Foto: Kurt Nedergaard)