Bomber duo

Flot: De dygtige drenge hev en 9-0 sejr hjem

Rasmus Strangholt tv. Så ud som han kunne finde Noah Iversen til højre i søvne. (Foto: Kurt Nedergaard)
Rasmus Strangholt tv. Så ud som han kunne finde Noah Iversen til højre i søvne. (Foto: Kurt Nedergaard)

Hurup Rasmus Strangholt og Noah Iversen er farlige for ethvert forsvar, det viste de med deres kunnen på banen. De kombinerede flot sammen og kom til gode afslutninger og Rasmus Strangholt gav prøver på sublim sparketeknik.

Se kampfakta

Hurups Rasmus Strangholt sendte et hjørnespark ind i feltet til Noah Iversen, der flot headede den i nettet til 1-0. Noah øgede til 2-0 efter en aflevering fra Rasmus Strangholt , Rasmus scorede selv til 3-0.  Inden pausen fandt Rasmus igen på hjørnespark Noah, der kunne øge til 4-0.

Se også: Endnu en overraskelse

I pausen sagde Struer Østres træner Kim Juel Larsen:

- jeg har aldrig før set så god en spiller i skolefodbold som Rasmus Strangholt, vi må prøve om vi kan markere ham meget tæt, han må helst ikke få bolden.

Godt spil
Hurup forsatte det gode spil, Kristian Rasmussen øgede til 5-0 og Christian Broksø gjorde det til 6-0. Hurup tog den farlige duo ud, men det stoppede ikke Hurup målfarlige spil.´Hattrick på 7 minutter.

Så tog Rasmus Kjeldsen fat, han scorede et vaskeægte hattrick på kun 7 minutter og sørgede dermed for at Hurup kunne rejse hjem med en sejr på 9-0.

Se også: Vodskov er videre

Struer Østres drenge var godt klar over at modstander var klart bedre, men alle blev ved med at fighte og bevare det gode humør. Østres fidusbamse gik til Patrick Langston der blev ved med at kæmpe, fairplay håndklædet gik til Oliver Olsen der spillede godt på midtbanen og viste fair spil.

Mange tilskuere
Dejligt at Østre skole havde givet mange elever fri til at overvære drenge og pige kampene. Selvom de hellere havde set et andet resultat, kunne de nyde at være ude i det dejlige solskin frem for at sidde og svede i klasse værelset.

Se også: Så kørte lyntoget

Hurups Noah Iversen fik fidusbamse for sine tre flotte mål.

Efter at Rasmus Strangholt og Noah Iversen blev skiftet ud 7 minutter ind i 2. halvleg, fortalte de at Rasmus spiller U. 17 division i Thisted og Noah spiller på u.15 eliteholdet i Thisted. De sagde at det var flere år siden de har spillet sammen, men de træner af og til sammen i Thisted.

- Det er dejligt at repræsentere sin skole, jeg har glædet mig til at spille skolefodbold. Og Noah Iversen sagde: det er dejligt med den opbakning skolen giver holdet. De mener begge at der er gode chancer for at holdet kan nå til 4 runde, sagde Rasmus

Se også: Stærke keepere

Rasmus Kjeldsen der scorede hattrick på 7 minutter, svarede på spørgsmålet om han før har scoret så hurtigt et hattrick:

- Ja det har jeg gjort i en 7 mands kamp hvor vi var bagud 3-0 ved pausen, der scorede jeg et hurtigt hattrick og yderlig 2 mål så vi vandt 6-5, så helt sikkert en fyr med målnæse.

1 af 5 Rolig drenge sagde Struer Østres anfører Hakon Vejbæk i pausen. (Foto: Kurt Nedergaard)
2 af 5 Hurups angriber stod i kø for at score. (Foto: Kurt Nedergaard)
3 af 5 Rasmus Kjeldsen scorede hattrick inden for 7 minutter. (Foto: Kurt Nedergaard)
4 af 5 (Foto: Kurt Nedergaard)
5 af 5 Rasmus Strangholt tv. Så ud som han kunne finde Noah Iversen til højre i søvne. (Foto: Kurt Nedergaard)