Annonce:
Annonce:

Tæt opgør

Gyser: Intet var sikkert, alt kunne ske - og det gjorde det

Vinderups skoles fanklub. (Foto: Hans Erik Nielsen)
Vinderups skoles fanklub. (Foto: Hans Erik Nielsen)
Annonce:

Kampen mellem de to skoler blev et tæt opgør.

Se kampfakta

De to skolers hold stod rigtig godt til hinanden, men det var udeholdet Hald Ege, der først fandt sig til rette. Allerede efter 2 minutter og 40 sekunder havde Arther Palmann Jensen bragt Hald Ege Skolen foran med 1-0. 10 minutter senere scorede Gustav Emil Lange til 2-0, og så troede alle, at den kamp var lukket.

KUSK'ens piger fløj videre

Tro om igen
Vinderupe Realskole ville det dog anderledes, og først reducerede Ulrik Nielsen til 1-2 og i sidste minut inden pausen udlignede Oliver Tornvig Iversen til 2-2. Dette resultat holdt længe og alle havde indstillet sig på straffesparkskonkurrence, men 8 minutter før slutfløjt lykkedes det Gustav Emil Lange at score det afgørende mål for Hald Ege Skolen til 3-2.

Gug går videre

Ikke tilfreds
Vinderups træner Stefan Vendelbo Madsen fandt ikke resultatet retfærdigt, men måtte erkende at Hald Ege skolens målmand var ligesom et plankeværk, og holdt hjemmeholdet fra at score flere mål i 2. halvleg.
Hald Ege Skolens målmand Rasmus Schøler Agger stod en glimrende kamp, og fortjente at modtage fidustrolden efter kampen.

Tvillingetrænere i direkte duel

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: