Frejlev fejlede ikke

Målfest: Derfor vandt de stort

Glade vindere efter kampen, Frejlev Skole. (Foto: Egon Hansen)
Glade vindere efter kampen, Frejlev Skole. (Foto: Egon Hansen)

Der var dømt målfest på Frejlev Skole, da de tog i mod pigerne fra Klostermarkskolen. Begge hold mødte op med en imponerende målscore, Frejlev 7-0 over Stolpedalskolen og Klostermarkskolen med 14-0 over Skipper Clementskolen.

Se kampfakta

Frejlev Skole skulle kun bruge 30 sekunder, før de havde scoret kampens første mål. Dommeren fløjtede kampen op og efter to afleveringer bankede Signe Carstensen bolden i kassen uden chance for Klostermarkens målvogter Pil Thagaard. Pigerne fra Frejlev havde overtaget, men efter 20 min. havde Klostermarken et flot angreb, hvor Anna Flauenskjold blev sendt af sted med en friløber. Caroline Abildgaard klarede mesterligt i Frejlevs mål.

Se også: Alberte afgjorde

Tvillingerne
Frejlev Skole har tvillingerne Signe og Mathilde Carstensen som er en giftig angrebsduo. Pigerne er farlige for et hvert forsvar, i dag fire mål af Signe og ét mål af Mathilde. På midtbanen spiller holdets anfører Ronja Jensen meget solidt. Selv om Klostermarken var under pres, var holdet hele tiden med i kampen og helt fortjent kunne Kathrine Enggaard score kampens sidste mål. Ros til Anne Larsen og Sofie Johansen og en fortjent fidusbamse til Emma Damgaard fra Klostermarken. Fairplay til holdets målvogter Pil Thagaard. Frejlevs fidusbamse til Mathilde Carstensen.

Se også: Begik straffe til sidst og røg ud

Talentfuld keeper
Frejlevs dygtige målvogter 13-årige Caroline Abildgaard fortæller efter kampen, at hun spiller U15-mesterrække i Aalborgklubben B52. Udover træning i klubben tager hun hvér uge 1-2 gange til målmandstræning i Fortuna Hjørring samtidig med, at hun er med i DBU-talentregi - der er bl.a. samling næste uge i Tilst. Caroline er en rigtig sportspige, så når der er tid tilovers bliver den brugt på håndboldbanen i St. Restrup IF. Jeg får stor opbakning og støtte fra mine forældre, udtaler Caroline.

Caroline Abildgaard og Mathilde Nielsen - Klasse- og klubkammerater i Aalborgklubben B52, U15. (Foto: Egon Hansen)
Caroline Abildgaard og Mathilde Nielsen - Klasse- og klubkammerater i Aalborgklubben B52, U15. (Foto: Egon Hansen)

Se også: TV: Muddi understreger sejren

1 af 5 Taktik før kampen, Frejlev Skole. (Foto: Egon Hansen)
2 af 5 Masser af tilskuere. (Foto: Egon Hansen)
3 af 5 Snak i pausen hos Klostermarken. (Foto: Egon Hansen)
4 af 5 Koncentration i Klostermarkens forsvar. (Foto: Egon Hansen)
5 af 5 Glade vindere efter kampen, Frejlev Skole. (Foto: Egon Hansen)