Tvillingerne startede festen

Scoring: Lavede kampens to første mål

Der kæmpes med stor kampgejst. (Foto: Niels-Erik Hansen)
Der kæmpes med stor kampgejst. (Foto: Niels-Erik Hansen)

Christoffer og Nicolaj Sørensen, tvillingebrødre fra Aalestrup Realskole åbnede scoringen i hhv. det 17 og 30 min og lagde derved fundamentet til en livlig og spændende kamp.

Se kampfakta

Da de samtidig havde Mathias Vetter helt fremme og han der arbejdede med alt hvad hen indeholdt skulle det blive godt, det var det også et langt stykke hen ad vejen, men Hadsund havde også deres kvaliteter især nr. 3 Jacob Fynbo havde et godt tag på samme Mathias Vetter men kunne dog ikke forhindre ham i at øge til 3-0 efter 30 min.

Kampgejst
Hadsund kom ud efter pausen med stor gejst og havde også flere gode forsøg, men med en aldeles velspillende Aalestrup keeper i Søren Brunsborg, først 2 -  100% chancer som han nappede i flot stil og ikke mindst et straffe som blev snuppet hvor Hadsund kunne være kommet tilbage i kampen, det indebragte ham i øvrigt også fidusen og Jacob Fynbo 10 min. på sidelinien i form af et gult kort.

Se også: Kontramål lukkede kampen

Kæmpede videre
Hadsund kæmpede ufortrødent videre og det lykkedes da også i det 48.min at få reduceret ved Kian Frandsen, men resultatet 3-1 holdt hele vejen hjem, Hadsund skal have deres del af æren for en flot og teknisk god kamp, der var spillere i blandt på begge hold som vi garanteret ville komme til at høre mere fra i årene frem over.

Se også: Skudt i sænk

Tilbageblik
Nu vi er ved årene fremover kan vi da også lige kigge lidt i bagspejlet. Aalestrup Realskole med de store traditioner inden for skolefodbolden, ja Jan Dyregaard holdets træner og mentor tør godt kalde det en kultur, han forsøger hele tiden at mikse de forskellige klassetrin sådan at breden bliver så stor som muligt.

Han mindes selvfølgelig med stor glæde finalen i Parken i 1996 hvor det blev til en sejr på 2-1 over Baptistskolen fra Tølløse med scoring af Michael Rask Christensen og Dennis Bisgaard på straffe 5 min. før tid.

Se også: Tøsernes herrefight

Dygtige spillere
Der var andre fremtrædende på holdet, Mads Justesen nuværende anfører på komet holdet fra HIK Hobro, han måtte dog overvære kampen fra sidelinien med et brækket ben, men blev dog trøstet af Flemming Poulsen som han fik en snak og autograf af inden han i kørestol blev rullet ind til sejrscerenomi af Lillebror Lars Justesen som i dag huserer som hjælpetræner i Hobro.

Jan Dyregaard fortæller videre, at deres søster Louise Justesen også var en fremragende fodboldspiller og var en håndsbrede fra at bringe Aalestrup i semifinalen i 1993.

1 af 3 (Foto: Niels-Erik Hansen)
2 af 3 (Foto: Niels-Erik Hansen)
3 af 3 Der kæmpes med stor kampgejst. (Foto: Niels-Erik Hansen)