Broager bragede videre

Klasseforskel: Privatskolen Als blev sendt hjem et klart nederlag

Der var ofte tæt befolket i gæsternes felt.
Der var ofte tæt befolket i gæsternes felt.

Det var på ingen måder gode betingelser der prægede dagens kamp mellem Broager og Privatskolen Sønderborg. Store mængder vand i løbet af natten samt hele dagen, havde gjort banen til en blanding af græsplæne og soppebassin.

Se kampfakta

Gik til den
Men drengene gik nu alligevel frisk til sagen, de lod sig ikke sådan lige påvirke af lidt regn. Men svært var det nu at drible sig igennem de mange vandpytter rundt omkring. Det var dog som om at man til sidst vidste hvor de største pytter var, og dermed kunne advare sine medspillere om den uvante ekstra forhindring.

Se også: Comeback kids

Kampen var faktisk ganske god, med Broager som bedst fra kampens start og de fik også hurtigt tilspillet sig nogle chancer, og allerede efter tre minutter slipper Kristoffer Vinther fri, og kan kun stoppes med ulovlige midler. Straffespark, som Mikkel Nicolaisen sikkert scorede på. Kristoffer var med i meget, fik også scoret senere og fik fortjent fidus bamsen med hjem.

Det var ikke meget man så til gæsterne, som for første gang havde prøvet at gå videre fra første runde.

- Ja, det har vi aldrig prøvet før, fodbold er nok ikke det vi gør mest i, konstaterer træner Allan Nielsen.

Se også: Klasseforskel

Inden pausen bliver Mikkel dobbelt målscorer og pausestillingen var en realitet.

Pressede på
Efter pausen kommer Privatskolen ud som lyn og torden og presser virkelig hårdt på, de tilspillede sig faktisk et par rigtig gode chancer, og man havde fornemmelsen af at det her godt kunne gå hen og blive et rigtig tæt opgør.

Men samtidig var der så temmelig åbent i den anden ende, hvilket resulterede i ret mange kontra angreb fra Broagers side, men stor ros til udeholdet for at forsøge at få vendt kampen.

Se også: To gange hattrick i samme kamp

Det lykkedes desværre ikke, og pludselig haglede målene ind ved den stakkels målmand Mikkel Misser Kilde, som med adskillige redninger havde gjort sit til at holde sit hold inde i kampen. Mikkel fik fuld fortjent fidusbamsen

Til sidst mindende gæsternes forsvar mest af alt om et åbent hus og Broager fik scoret 4 gange, inden det endelig lykkedes Jens Mohr Nielsen at få pyntet lidt.

Se også: Red stormen af

De øvrige scoringer blev sat ind af Jacob Holm, Simon Petersen og Christoffer Iversen

Fair play håndklædet tog Jakob Wang Nielsen med hjem.

1 af 4 Mikkel Misser Kilde med en af hans mange redninger
2 af 4 Banens mindste, Jakob Wang Nielsen, kommer højest
3 af 4 Skud fra Kristoffer Vinther
4 af 4 Der var ofte tæt befolket i gæsternes felt.