TV: Stolpe ind

Fornemt: Angrebsivrige Axel triumferede

Keeper på vagt. Foto: Ib Alstrup
Keeper på vagt. Foto: Ib Alstrup

Opgøret mellem Stolpedalsskolen og Vejgaard Østre Skole så ud til at blive en rigtig god og jævnbyrdig fodboldkamp, og begge hold ville frem over stepperne. Det betød mange gode aktioner foran begge mål. Se kampfakta her

Det blev dog hjemmeholdet, der først fik udbytte af anstrengelserne. Det så ud som om, at Gustav i Vejgaards mål blev lidt overrasket over den speed, den dygtige angriber Axel kom med. Han nåede ikke helt ud til ham, og det endte i en kontra, som Christian lynhurtigt var over og let kunne omsætte til en scoring.

Jævnbyrdigt
Et par minutter senere kunne det sagtens have gået galt for hjemmeholdet. Et forsøg fra en forsvarsspiller på at sparke bolden væk blev halvkikset, og bolden var faretruende tæt på at gå i mål, inden en holdkammerat fik sparket væk. Kampen var stadig helt jævnbyrdig, men der var ganske enkelt Axel til forskel. På sin formidable hurtighed fik han i 15. og 18. minut scoret de første to af sine i alt fem mål.

I pausen med en 3-0 føring lød det ærligt fra Stolpedals-drengenes træner, Mikkel:

- Det havde jeg godt nok ikke lige set komme. Men nu skal det holdes. Vi sætter en mand mere i forsvaret, og så skal I forsøge med nogle bolde i dybden, så skal Axel nok løbe dem op.

Og ja, som sagt så gjort. På en lang bold brugte Axel sin fysik, spurtede fra forsvaret og knaldede bolden i kassen til 4-0.

Udeholdets keeper, Gustav Clausen, havde en travl dag mellem stængerne. Foto: Ib Alstrup
Udeholdets keeper, Gustav Clausen, havde en travl dag mellem stængerne. Foto: Ib Alstrup

Se også: TV: Knivskarpe krager

To scoringer ikke nok
Så skulle man tro, at udeholdet ville falde sammen, men der skete lige det modsatte. De var stadig med i kampen, og på to gode mål i det 48. og 49. minut scorede Jonathan og Anwar til et mål, og nu stod den 4-2.

Men ak, det håb blev umiddelbart efter lynhurtigt slukket af Axel, og da endnu et mål fra hans rappe fødder gjorde det til 6-2, var kampen endelig afgjort.

Axel efter torsdagens kamp: