TV: Selvmål blev afgørende

Uheldigt: Gæster ude efter mål i eget net

Natascha Larsen spillede en afgørende rolle for hjemmeholdet. Foto: Ib Alstrup
Natascha Larsen spillede en afgørende rolle for hjemmeholdet. Foto: Ib Alstrup

På forhånd var forventningerne pænt høje op til mandagens kamp mellem Hjallerup Skole og Hals Skole. Begge skoler gjorde det nemlig godt i sidste års turnering. Men begge skoler stillede denne gang med to næsten helt nye mandskaber. Se kampfakta her.

Indledningsvist havde Hals det meste spil, men efter få minutter var opgøret fuldstændigt lige, og størstedelen af spillet foregik på midtbanen. Med lidt god vilje kunne vi kun registrere en eller to halve målchancer til hvert hold.

Kampstart. Foto: Ib Alstrup
Kampstart. Foto: Ib Alstrup

Se også: Afgjort på marginaler

Skuffende halvleg
Det mest sindsoprivende i første halvleg var, da Hals-anfører Helga Aabenhus sendte et projektil af et langskud afsted fra distancen, men desværre bragede skuddet på overliggeren og tilbage spil igen.

Med 0-0 ved pausen havde begge holds trænere optimismen i behold.

Pausesnak fra Hjallerup Skole:

I anden halvleg skruede begge hold betydeligt op for tempoet, men ingen af holdene ønskede at tage chancer og stod temmelig defensivt. 

To spillere trådte dog i karakter på Hjallerups hold. Helt i top og vel nærmest en klasse over kampens øvrige aktører var anfører Natascha Larsen. Hun præsterede et sandt arbejdsraser i anden halvleg, var overalt og stod for halvlegens bedste forsøg - et hårdt fladt skud, som dog blev reddet mesterligt af Freja i Hals-målet. Desuden viste midterforsvareren Anna Simonsen sig også at være ganske solid, hurtig og med en god fysik.

Se også: Comeback var ikke nok

Selvmål forhindrede straffe
Midt i halvlegen fik vi følgende kommentar fra Hals-træneren:

- Vi vinder da 1-0.

I Hjallerup-lejren lød det:

- Vi har fundet de fem straffespark-skytter.

Men så skete katastrofen for Hals. En bold skulle bare ekspederes væk, men blev så uheldigt ramt, at den skruede ind i målhjørnet uden chance for Freja.

Med 12 minutter tilbage skulle der satset. Anne Hybholt blev dirigeret endnu længere frem og fik også en god chance for et udligningsmål, da Louise fra højre fløj sendte en ellers fin bold indover, men Annes forsøg gav ikke resultat. 1-0 til hjemmeholdet i en fair spillet kamp.