Super Søren slog til

Ny sejr: Midtbaneslideren brillerede på ny

Møldrup Skole opmærksomme i forsvaret. Foto: Kurt Nedergaard
Møldrup Skole opmærksomme i forsvaret. Foto: Kurt Nedergaard

Møldrup Skole var klar til at tage i mod Løgstrup Skole på det hyggelige stadion i Møldrup. Inden kampen var hjemmeholdet godt klar over, de skulle sidde tæt på Super Søren, der scorede fem mål i Løgstrups første kamp. Se kampfakta her.

Men der skulle blot gå fem minutter, før Super Søren slog til.

Søren Krogh fik for meget plads i feltet, og det udnyttede han prompte og sendte sikkert bolden i nettet. Kort efter tog Løgstrups Gustav Bertelsen ét af mange løb frem i venstre side, men Møldrups forsvar var på plads og fik afværget situationen.

På plads
Selvom Løgstrup havde overvægt i spillet, havde de svært ved at komme forbi Møldrups forsvar, der var solidt organiseret. Rasmus Johansen og Jonas Hornbæk i midterforsvaret var hele tiden tætte på deres modstandere, så de ikke lykkedes med deres driblinger. Marcus Claudell og Nicolai Nygaard var meget påpasselige og fik stoppet Løgstrups kanter. Og slap de endelig forbi, var Jeppe Christiansen på sin post i målet, hvor han havde flere gode redninger og indgreb.

Se også: Trak det længste strå

Ikke jordens undergang
- Det er ikke jordens undergang, lød det fra Møldrups trænerteam Søren Eriksen og Martin Kjær.

- Der står kun 1-0. Vi skal nok få vores chancer. Vi forsætter med vores game plan. Pas på Søren - han er farlig, og bliv ved med at arbejde, ellers får vi en snitter, lød det til drengene fra Møldrup.

I starten af anden halvleg tog Løgstrups Gustav Bertelsen et godt løb i venstre side, men Marcus Claudell fik ham glimrende skærmet af, Løgstrup havde flere chancer, men Jeppe Staniok hev flere gode redninger ud af ærmet og hindrede scoringer. Midt i halvlegen var der flere Møldrup forsvarsspillere omkring Løgstrup Arne Van Der Veen i feltet. De fik dog ikke dækket ham af, og det udnyttede Arne og sendte bolden i nettet til 0-2.

Møldrup satsede lidt og sendte spillerne længere frem på banen. Det gav plads til Super Søren, som fik scoret 0-3. Fra venstrekant tog Løgstrups Gustav Bertelsen et godt løb ind i feltet og sendte bolden i kassen og sikrede udeholdet fra Løgstrup en 4-0-sejr.

Møldrup Skole holder øje med Super Søren. Foto: Kurt Nedergaard
Møldrup Skole holder øje med Super Søren. Foto: Kurt Nedergaard