Buldrede videre

Overbevisende: Trods uskarphed vandt værterne en stensikker sejr

Prismodtagerne efter kampen. Foto: Aage Bach Knudsen
Prismodtagerne efter kampen. Foto: Aage Bach Knudsen

Én af mandagens kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Aars Skole og Suldrup Skole, og begge mandskaber var meget opsatte på at vinde kampen. Se kampfakta her. Det var desuden første gang, Suldrup Skole var gået videre til anden runde i Ekstra bladet Skolefodbold.

Hurtigt fra start
Der var ikke spillet mange minutter, før der blev dømt straffespark til Aars Skoles fordel. Kristoffer Starcke eksekverede sikkert, og dermed stod den 1-0 til hjemmeholdet.

De efterfølgende scoringer blev sat ind i det tredje og otte minut, hvor 2-0-målet blev sat ind efter et velspillet angreb, mens 3-0-målet kom i hus efter et straffespark. Ved 4-0-målet var Kristoffer Starcke endnu en gang på pletten, og det blev også den sidste scoring, inden dommeren fløjtede til pausen.

Peptalk i pausen. Foto: Aage Bach Knudsen
Peptalk i pausen. Foto: Aage Bach Knudsen

Se også: TV: Overlegne i målfest

Fine takter
Anden halvleg startede ligesom første halvleg med et stort pres på gæsternes mål, der var under belejring. Hjemmeholdet fik også scoret til 5-0, og denne gang var det Phillip Sibbense, der driblede sig igennem udeholdets forsvar og scorede sikkert.

Men selvom der stod Aars Skole på alt. var viste udeholdets Hessel Oosterhof og keeper Marius Thorsen fine takter i defensiven, hvor de momentvis formåede at dæmme op for hjemmeholdets stormløb. I det 21. minut i anden halvleg fik Christian Landry dog alligevel scoret til 6-0, og det blev også kampens slutresultat. I næste runde skal Aars Skole op i mod Farsø Skole, der vandt deres første opgør med 4-3.