Bølgede frem og tilbage

Intens affære: Sæbygårdskolen slog turboen til i anden halvleg

Gæsterne, der forsøger sig med en afslutning fra tæt hold. Foto: Carl-Johan Christensen
Gæsterne, der forsøger sig med en afslutning fra tæt hold. Foto: Carl-Johan Christensen

Man skulle egentlig tro, at den kraftige vind ville ødelægge underholdningsværdien, men pigerne fra Sulsted Skole og Sæbygårdskolen gjorde det til en meget seværdig og underholdende affære. En affære, der bølgede frem og tilbage, inden gæsterne trak fra til sidst.

Se kampfakta her.

Der skulle gå 55 sekunder, før Sulsted Skole viste tænder, men uheldigt for Mille Dahl prellede hendes drømmehug af på overlæggeren for derefter at springe ned overmållinjen. Heldigvis protesterede hverken spillere eller lærere over den manglende kendelse.

I det fjerde minut sendte Sulsted Skoles Clare Nielsen elegant bolden over gæsternes målmand til stillingen 1-0 til hjemmeholdet. Men der skulle blot gå to minutter, før Sæbys Cille Skjortholt bragte balance i regnskabet. Dermed stod kampen 1-1.

Skarpest på dagen

Jævnbyrdig affære
Efter otte minutter sendte gæsternes Sofie Dahl et frispark tæt forbi den ene stolpe, og kort efter var hjemmeholdets Laura Pilgaard tæt på at slide sig fri i modsatte ende, men forsvaret afværgede situationen.

I 15. minut diskede værternes målmand Latasja Pedersen op med en kanonredning, da hun med det yderste af neglene parerede et langskud til hjørnespark. Senere havde udeholdets Sille Skjotholt en friløber, men keeper Latasja Petersen kom godt ud og forhindrede en scoring.

Gæsterne trak det længste strå i dagens kamp. Foto: Carl-Johan Christensen
Gæsterne trak det længste strå i dagens kamp. Foto: Carl-Johan Christensen

TV: Trak fra til sidst

Lagde sig ikke ned
Fem minutter før pausen slap Signe Holst fri, og så gik den ikke længere for værterne. Hun sendte sikkert bolden i netmaskerne bag en sagesløs Latasja Petersen, som måtte kapitulere. Men Sulsted Skole lagde sig ikke ned, og kort efter bragte Sofie Dahl balance i regnskabet til stillingen 2-2. Dermed var en underholdende første halvleg slut.

TV: Enligt mål var nok

Sagde farvel til værterne
Anden halvleg var knap et par minutter gammel, da gæsterne for første gang gjorde opmærksom på sig selv, idet et langskud prellede af på stolpen, og bare minuttet efter slap Signe Holst helt fri i venstre side. Her rundede hun elegant Latasja Petersen i Sulsted målet og bragte udeholdet foran 3-2.

Derefter udbyggede Sille Skjortholt gæsternes føring og gjorde det til 2-4, inden Laura Dorf midt i halvlegen scorede Sæbys sidste mål til 2-5. At Camilla Bang minuttet efter reducerede til 3-5 for værterne, generede ikke gæsternes spillere, der stille og roligt kørte sejren i hus.

En særdeles underholdende og seværdig kamp sendte således Sæbygårdskolen videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde Hjørring Private Realskole.

Sæbygårdskolen farlige trio, Signe Pedersen, Sille Vestergaard og Laura Kristensen. Foto: Carl-Johan Christensen
Sæbygårdskolen farlige trio, Signe Pedersen, Sille Vestergaard og Laura Kristensen. Foto: Carl-Johan Christensen
 

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sulsted Skole - Sæbygårdskolen, 3-5

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Sarah Andersen, Sulsted Skole
Signe Pedersen, Sæbygårdskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Latasja Pedersen, Sulsted Skole