Buldrede videre

Afgørende: Den kraftige vind fik stor betydning for kampen

Der var mange chancer i kampen. Foto: Claus Larsen
Der var mange chancer i kampen. Foto: Claus Larsen

Fredag tog Frejlev Skole imod Klostermarksskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Lige inden kampens begyndelse stod himmel og jord i et med en strid blæst og kraftig regn. Da kampen blev fløjtet i gang, var det kun blæsten, der drillede, og den fik en afgørende rolle.

Se kampfakta her.

Se også: Comeback var ikke nok

Vinden tog til
Begge hold startede som lyn og torden, som om kampen skulle være færdig inden den næste regn kom.

Der var flere store chancer i den første fem minutter, men de to fremragende målmænd reddede alt i stor stil.

Første gang blæsten spillede ind var efter syv minutters spil. Et kraftigt vindstød ændrede boldens bane, så målmand Mark Sørensen fra udeholdet ikke fik fat i den. Bolden dalede derfor ned for fødderne af Rasmus Nissen, som let kunne bringe Frejlev Skole foran med 1-0.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage og igen med store chancer i begge ender og med store målmandspræstationer til følge.

Først i det 25. minut blev det 2-0, da hjemmeholdets Magnus Pilegaard blev spillet fri på kanten af straffesparksfeltet og scorede med et fladt skud uden chance for udeholdets målmand.

Begge målmænd spillede en flot kamp. Foto: Claus Larsen
Begge målmænd spillede en flot kamp. Foto: Claus Larsen

Se også: Fejlene kostede dyrt

Lukkede og slukkede
Anden halvleg var ikke mere end syv minutter gammel, da Klostermarksskolens Mikkel Barit reducerede til 2-1, da han opsnappede en svag aflevering. Herefter strøg han forbi fire af hjemmeholdets spillere og udplacerede Rasmus Damgaard i målet.

I det 50. minut var vinden igen i drillehjørnet, da udeholdets målmand kun fik hånden på et ellers let indlæg lige ud i hovedet på hjemmeholdet Frederik Gren. Men hans hovedstød ramte overliggeren for herefter at gå til målspark.

Tre minutter senere afgjorde samme Frederik Gren kampen, da orkanen "Knud" atter havde en kraftig vind med i spillet. Han sendte bolden i mål til 3-1 helt uden chance for målmanden.

Fidusbamsen blev givet til henholdsvis Mikkel Barit fra Klostermarksskolen og Malthe Lund fra Frejlev Skole.

Fairplay-håndklædet tilfaldt Marck Keller fra Klostermarksskolen.