Comebacket blev afblæst

Kæmpede igennem: Med to minutter igen afgjorde hjemmeholdet kampen

Tre dygtige spillere fra det tabende hold. Foto: Flemming Petersen
Tre dygtige spillere fra det tabende hold. Foto: Flemming Petersen

Vejgaard Østre Skole tog imod Gl. Hasseris Skole på det hyggelige, gamle Vejgaard stadion.

Se kampfakta her.

Tilskuerne hyggede sig. Foto: Flemming Petersen
Tilskuerne hyggede sig. Foto: Flemming Petersen

TV: Kun mål tæller
Pressede på
Gl. Hasseris blev presset godt tilbage og det ene angreb efter det andet rullede frem mod Gl. Hasseris målet, især takket være godt spil af Adrian, Amir,  Yones og Filip. Efter seks minutter bragte Yones dem i spidsen, og Adrian øgede til 2-0, og der var flere målchancer. Simon havde et godt forsøg for Gl. Hasseris, som blev flot pareret af Frederik Hyldgaard.

Efter en god snak kom Gl. Hasseris flot tilbage i anden halvleg, og nu var det dem, der dominerede spillet. Takket være de tre dygtige spillere Simon, Frederik og Emil kom der lige pludselig 'andre boller på suppen.

Frederik fightede flot

Kom bedre med
Emil reducerede og så kom et af de flotteste mål set længe. På et eminent frispark bankede Simon Sørensen bolden i mål, og nu pressede Gl. Hasseris på for sejrsmålet, men alligevel slog Vejgaard Østre igen på en kontra. Med to minutter igen fik Christian Winther bolden listet i mål efter et par kontraer. Så stor jubel i Vejgaard Østre lejren.

De to holds spillere kendte hinanden godt fra klubfodbold, men alligevel blev det en utrolig fair kamp – afviklet i en god atmosfære.

Simon, Frederik og Emil fortalte efter kampen, at de selvfølgelig var skuffede, da de inderst inde nok havde regnet med at gå videre:

- Men med sådan en første halvleg, vi spillede, var det nok fortjent, at Vejgaard Østre tog stikket til sidst.