De brændte chancers kamp

Mange afbrændere: Sofiendal profiterede af en uskarp modstander

Tre glade målscorere og en fidusbamsemodtager fra Sofiendalskolen, som bare var skarpere end dagens modstander. (Foto: Flemming Petersen)
Tre glade målscorere og en fidusbamsemodtager fra Sofiendalskolen, som bare var skarpere end dagens modstander. (Foto: Flemming Petersen)

Denne dag mødtes drengene fra Sortebakkeskolen med Sofiendalsskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her

Det blev en hektisk start med mange nærkampe for at få overtaget. Det så ud til, at Sofiendalsskolen ville sætte sig på kampen, men så slog Sortebakkeskolen til med et par store chancer, som begge tilfaldt Andreas Sørensen, men begge chancer blev misbrugt på det skammeligste. Men det skulle senere vise sig ikke at blive de eneste.

To hurtige
Sofiendalsskolen fik efterhånden spillet til at glide og efter et kvarters spil scorede Sebastian Hellerup og blot syv minutter senere gjorde Altahir Ibrahim det til pauseføring på 2-0.

Sortebakken lægger taktikken for anden halvleg. (Foto: Flemming Petersen)
Sortebakken lægger taktikken for anden halvleg. (Foto: Flemming Petersen)
 

I pausen fik Sortebakkeskolen talt godt igennem hvad de skulle gøre i anden halvleg. De fik spillet presset op på modstanderens banehalvdel og kom også til en del gode chancer.

Se også: Intens affære

Se også: Sort sol

Flere brændte chancer
Jonas Olsen havde et virkelig godt frisparksforsøg, som Victor Mannoni i målet fik pareret. Men returbolden blev sendt ved siden af målet og sådan blev der brændt flere gode chancer.  Sofiendalskolen havde også sit at byde på. En friløber til Altahir blev flot pareret af Magnus Nygaard. Til sidst slog Mohammed Jama sejren fast på 3-0 til Sofiendalsskolen.

Kampen blev hård, men var fair spillet og kendetegnene var, at Sortebakkeskolen var meget ineffektive og Sofiendalskolen vandt fortjent.

Se også: Oppe mod overmagten

Se også: Vil nå længere end drengene

Fortjent sejr
Efter kampen fortalte de tre målscorere Sebastian, Mohammed og Altahir, samt bamsemodtager Jacob Sørensen, at de synes, at det var en fortjent sejr, som blev skabt med den gode energi, som de lagde for dagen.

— Men Sortebakkeskolen gjorde det også nemmere for os ved at brænde alle chancer, de kom i nærheden af. Vi synes det er en dejlig turnering at være med i og vi glæder os allerede, til vi skal møde Karensminde i næste runde. Vi håber at vi kan mønstre samme energi.

Hos Sofiendalskolen lagde man mærke til Jacob Sørensen i forsvaret og i angrebet gjorde Altahir det godt med gode driblinger og godt spil, men han kunne blive en endnu større gevinst, hvis han nogle gange tog sine medspillere mere med i spillet.

1 af 2 Sofiendals hold. (Foto: Flemming Petersen)
2 af 2 Tre glade målscorere og en fidusbamsemodtager fra Sofiendalskolen, som bare var skarpere end dagens modstander. (Foto: Flemming Petersen)