Debutanter fik klø af Seedorf

Målfest: Seedorf var her, der og alle vegne

Emil Seedorf leverede otte kasser i torsdagens kamp. Foto: Ib Alstrup
Emil Seedorf leverede otte kasser i torsdagens kamp. Foto: Ib Alstrup

En hård debut for Brovandeskolen. Se kampfakta her.

17-0 i første kamp overhovedet i Ekstra Bladet Skolefodbold. Sådan endte kampen, der blev spillet på det dejlige Frederikshavn Stadion. Den burde jo være hård at sluge. Men de friske drenge fra Brovandeskolen tog det som en oplevelse. Det var ganske vist en kamp i anden runde, men første opgør blev vundet uden kamp.

Hør anførernes reaktioner inden kampstart:

Se også: TV: Hattrick-helten Seedorf

38 sekunder
Og det gik stærkt helt fra start. Rigtigt stærk endda, for der var nemlig kun gået 38 sekunder, før bolden for første gang lå i netmaskerne bag en helt sagesløs Sebastian i udeholdets mål. Det var Mark, der fra højre fløj sendte bolden lige ind i fødderne på Marko, der havde let ved at score. Så man fornemmede faktisk allerede der, at der kunne komme mange flere mål. De kom da også i en lind strøm med kun en tre-fire minutter mellem hver og en halvlegsstilling, der viste 8-0.

Og som resultatet 17-0 viser, ja, så kom der yderligere ni mål mere i anden halvleg - allesammen sat ind på gode gennemspillede angreb uden mange muligheder for Christian i udeholdets mål.

Se også: Debutanter tabte til sidst

Seedorf på pletten
På udeholdet var der ikke rigtigt nogen, der skilte sig ud. Alle kæmpede bravt, men overmagten var ganske enkelt for stor.

Hos hjemmeholdet havde vi fået nys om en målfarlig spiller, Emil Seedorf, der scorede alle tre mål i holdets første kamp. Og rygterne talte sandt, otte styk blev det til denne gang. Også midterforsvareren Marko gjorde sig bemærket længere fremme på banen med hele fire fuldtræffere.