Direkte duel: Lærke vs. Laura

Klasse-keeper: Pragtpræstation af Hjallerup-målmand ikke nok til at vinde

Presspil ude i siden. Foto: Kristoffer Loft
Presspil ude i siden. Foto: Kristoffer Loft

Der var i den grad kamp om titlen som kampens spiller, da Klokkerholm Skole og Hjallerup Skole tørnede sammen. Den duel stod mellem to flot kæmpende spillere: For Klokkerholm var det Lærke Christiansen i angrebet og for Hjallerup var det Laura Olesen i målet.

Se kampfakta her

En direkte duel
Allerede efter to minutter stod de 2 ansigt til ansigt da Lærke blev spillet fri foran mål. Men Laura kom flot ud af målet, og Lærke får overplaceret sin afslutning, der røg på overliggeren. Efter otte minutter var det igen Lærke, der brød igennem ude i højre siden, og hendes afslutning tvang Laura i målet til en flot redning.

Lukkede kampen før pausen

Det var Klokkerholm der var toneangivende i kampens start, men Hjallerup havde et par hurtige spillere i front, som ofte udgjorde en trussel. Hjallerup fik også to frispark, som de sparkede tæt forbi mål. Men det var Klokkerholm, der var det farligste hold i første halvleg. Der skulle dog gå 17 minutter, før det blev omsat til mål.

Flot detalje
Det var (naturligvis) endnu engang Lærke, der viste høj kvalitet. Hun modtog bolden med ryggen til mål, hvor hun med snævre træk afdriblede to forsvarer, inden hun oversprintede en tredje og sparkede den sikkert ind til 1-0.

Udnyttede overtaget

Hjallerup havde i det hele taget svært ved at modstå den dybe trussel fra Klokkerholm og især Lærke. Fem minutter senere gik det så galt igen, da Lærke blev spillet dybt i højresiden til en friløber. Her løb hun med stor kølighed ned og afdriblede Laura i Hjallerup-målet og gjorde det til 2-0 Klokkerholm.

Lærke var sit holds bedste. Foto: Kristoffer Loft
Lærke var sit holds bedste. Foto: Kristoffer Loft

Med fem minutter igen af første halvleg havde Klokkerholm chancen for at lukke kampen, men Laura ville det anderledes, da hun reddede em friløber. Få minutter senere opstod der lidt forvirring i Klokkerholms felt, da Hjallerup appellerede for straffe. Det var Sofie Jacobsen dog helt ligeglad med, og hun udnyttede uopmærksomheden til at sende en afslutning afsted. Den ramte i første omgang stolpen, men røg via målmanden i mål til 2-1. Det var pausestillingen.

Holdt humøret højt

Troede på det
I pausen fik vi følgende kommentarer fra Hjallerup-målmand Laura:

Kan i vinde?

- Ja!

Hvad skal der til for at det sker?

- Vi skal sparke mere på mål udefra

Holder du målet rent i anden halvleg?

- Det håber jeg.

Og Laura kom så sandelig i ilden fra anden halvlegs start. Først efter et Klokkerholm-hjørnespark, hvor hun fulgte  en afslutning tæt forbi den ene stolpe. To minutter senere reddede hun endnu en friløber.

Se Klokkerholm presse på:


Tæt affære afgjort til slut

Holdt sit hold inde kampen
10 minutter inde i anden halvleg kunne kampen være blevet helt åben, da Mathilde Zahl fra Hjallerup fik en friløber, men hun overplacerede i afslutningen og sparkede forbi mål. Få minutter senere var det endnu engang Laura, som hev en klasse redning frem helt oppe i hjørnet, inden hun kort efter reddede endnu en friløber.

Hjallerups fidusvindere: Laura (tv.) og Julie. Foto: Kristoffer Loft
Hjallerups fidusvindere: Laura (tv.) og Julie. Foto: Kristoffer Loft

Hjallerup var tæt på at få endnu en friløber, men presset af en forsvarer fik Hjallerup aldrig afsluttet, før Klokkerholms målmand fik tacklet. Med 10 minutter igen var Klokkerholm meget tæt på at lukke kampen, da en frispilning i venstre siden førte til en afslutning på indersiden af stolpen.

TV: Tredje møde på stribe

Kort efter gik der et sug gennem Hjallerup-holdet, da de måtte se Laura i målet være sendt til tælling. Det skete, efter hun frygtløs havde kastet sig frem for at redde en afslutning fra tæt hold, hvilket hun lykkedes med, da bolden ramte hende i hovedet. Laura var heldigvis klar til at spille videre kort efter, men trods hendes fantastiske indsats var det Klokkerholm, der de sidste 10 minutter kunne spille en 2-1-sejr hjem.