Ellevilde over avancement

Sådan: Skørping-pigerne er lykkelige for at være videre i Ekstra Bladet Skolefodbold

Glade Skørping-piger efter sejren. (Foto: Flemming Petersen)
Glade Skørping-piger efter sejren. (Foto: Flemming Petersen)

Pigerne fra Skørping Skole bød Nibe Skole velkommen til kamp i verdens største skolefodboldturnering.

Se kampfakta her

De lagde ud med et enormt pres på deres gæster. Allerede efter et halvt minut havde Johanne Kjærgaard en god chance, men Nibes målmand, Thea Larsen, parerede flot.

Det var en stakket frist, for efter knap 10 min. spil havde Johanne Kjærgaard mere held med sin afslutning og scorede. Nibe kom ikke til mange chancer, kun nogle få løse forsøg. Skørping virkede stærkere og meget mere fysisk motiverede og vandt så at sige alle nærkampene.

Skadesramt hold tog kampen op

Opsang i pausen
I anden halvleg så det ud som om Nibe havde fået en lille opsang. De begyndte at spille og kæmpe betydeligt bedre end i første halvleg.

Blandt andet havde Anne Baand og Pernille Jensen virkelig gode forsøg, men hver gang greb målmanden Kristine ind og reddede flot. Da hun i anden halvleg blev sat på en del prøver, bestod hun alle med bravour. Men bedst som Nibe havde fået godt fat, punkterede Skørping kampen med et mål på et godt langskud af Anne Bystrup.

Hos Nibe lagde man mærke til Anne Baand, Marie Andersen og Pernille Jensen.

Skørping vandt -  taget over hele kampen - en fortjent sejr, særligt på deres flotte første halvleg, hvorimod anden halvleg blev mere jævnbyrdig.

Sort sol

Glade Skørping-piger
Hos Skørping lagde man mærke til Anne Bystrup, Johanne Kjærgaard og Karoline Søndergaard, samt målmanden Kristine.

Så det var en flok glade piger fra Skørping, der kunne juble over sejren.

Kristine i midten. Flankeret af Nibes Anne og Marie. (Foto: Flemming Petersen)
Kristine i midten. Flankeret af Nibes Anne og Marie. (Foto: Flemming Petersen)
 

— Vi havde set frem til kampen og er ellevilde over at være gået videre. Til daglig spiller jeg i Skørping. Det gør langt de fleste af pigerne fra vores hold. Nu ser vi frem mod næste kamp. Jeg håber vi kan komme langt i turneringen, fortalte målmand Kristine efter kampen.