Et ben i hver lejr

Viceskoleleder og mor: Splittet på sidelinjen, men endte med to sejre

Hanne Larsen var splittet inden kampen, men glad efter kampen. (Foto: Claus Larsen)
Hanne Larsen var splittet inden kampen, men glad efter kampen. (Foto: Claus Larsen)

Lige fra første fløjt var Skørping Skoles piger helt oppe i haserne på Sortebakkeskolens piger, der allerede fra start var kyste. Det var der ikke noget at sige til, når man så de to hold spiller for spiller, da der var stor forskel i både højde og drøjde, hvilket betød, at Sortebakkeskolens spillere ikke var glade for at gå ind i hårde tacklinger, for de blev ofte bare fejet til side. Når de endelig havde fået fat i bolden, så gik der ikke lang tid før de mistede den igen.

Se også: Intens affære

Se også: Oppe mod overmagten

Splittet på sidelinjen
— Jeg er i tvivl om hvem jeg skal holde med, for jeg er viceskoleleder på Skørping Skole, men mor til Anna Larsen fra Sortebakkeskolen, fortalte Hanne Larsen inden kampen.

Men hun skulle få en ting at glæde sig over i hver lejr.

Se kampfakta her

Det betød dog ikke, at de på forhånd opgav kampen, for de kæmpede alt hvad de havde lært. Men det var ikke nok over for en modstander, der havde en bedre forståelse for spillet og gang på gang splittede Sortebakkeskolens forsvar, hvilket gav mange store chancer, blandt andet et skud på stolpen.

Alligevel skulle der gå hele 17 minutter før kampens enlige mål blev scoret efter at det opstod klumpspil inde foran mål, inden bolden til sidst endte hos Fie Sondrup, som kanonerede den i mål, uden chance for Sortebakkeskolens glimrende målmand, Mia Rowedder.

Går den ind? (Foto: Claus Larsen)
Går den ind? (Foto: Claus Larsen)

Se også: Vil nå længere end drengene

På æblerov
I en kamp, der mest foregik på Skørping Skoles præmisser, så havde Sortebakkeskolens piger meget stor ære af kampen og i slutningen fik de da også et par store chancer, der med lidt held kunne have resulteret i et mål.

Ind i mellem, når kampen var lidt stillestående, benyttede en del af de mindre tilskuere tiden til at gå på æblerov i et dejligt æbletræ, der stod lige bag det ene mål.

På æblerov. (Foto: Claus Larsen)
På æblerov. (Foto: Claus Larsen)

Se også: Ellevilde over avancement

Fidusbamserne gik til Laura Mosbæk, Skørping skole, og Mia Rowedder, Sortebakkeskolen. Fair Play håndklædet fik Anna Rosbjerg Larsen, Sortebakkeskolen, for sin utrættelige heppen på sine medspillere.

Efter kampen var Hanne Larsen tilfreds med kampens resultat og meget glad for, at datteren fik fairplay håndklædet. Familieidyllen blev opretholdt. 

1 af 2 Sortebakkeskolens piger lægger taktik. (Foto: Claus Larsen)
2 af 2 Hanne Larsen var splittet inden kampen, men glad efter kampen. (Foto: Claus Larsen)