Fejlene kostede dyrt

Blev straffet: Store brølere gav nederlag

Der blev kæmpet hårdt i alle situationer i kampen. Foto: Aage Bach Knudsen
Der blev kæmpet hårdt i alle situationer i kampen. Foto: Aage Bach Knudsen

Der var kamp Changs baner i Aalborg, hvor Skipper Clement Skolens drenge på hjemmebane tog imod Frejlev Skole. Vejret tegnede ikke ret godt, og det småregnede kort før kampstart.

Se kampfakta her.

Herrefight
Fra kampens start kunne man rigtigt se, at det var en drengekamp, vi var i gang med. Der blev gået til stålet med lidt for mange frispark men også rigtig gode chancer i begge ender af banen.

I det 22. minut fik Lukas Hansen opfanget bolden på modstanderens banehalvdel efter en forsvarsfejl. Herefter driblede han gennem forsvaret og scorede sikkert til 1-0 for gæsterne fra Frejlev skole.

De sidste minutter af første halvleg skete der ikke meget, og spillet foregik midt på banen uden yderlige store chancer.

Men fra starten af anden halvleg blev Frejlev Skole mere offensive, og igen efter en fejl begik Skipper Clement Skole straffespark, og dommeren stangede herefter et gult kort i hovedet på en af hjemmeholdets spillere. Lukas Hansen omsatte sikkert straffesparket og gjorde det til 2-0 til Frejlev Skole.

Lidt senere scorede gæsterne igen. Denne gang på et langskud af Toni Pope. Efter 54 minutter fik Skipper Clement Skolen så et trøstemål, men mere blev det ikke til for hjemmeholdet.

Derfor endte kampen med en sejr på 3-1 til Frejlev Skole.