Fem skarpe til Fie Andersen

Rosendalskolen: Ser frem til en spændende kvartfinale

Fie Andersen kunne ikke stoppe med at juble efter sin scoring til 3-3 i sidste sekund af den forlængede spilletid i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Fie Andersen kunne ikke stoppe med at juble efter sin scoring til 3-3 i sidste sekund af den forlængede spilletid i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Nu er det endelig tid til kvartfinalerne. Vi varmer derfor op til kampene sammen med spillerne. Vi har stillet de samme fem spørgsmål til profilerne fra kredsfinalerne. I denne artikel er det Fie Andersen fra Rosendalskolen, der har ordet.

TV: Sikrede guld og kvartfinale

Hvordan har I forberedt jer til kampen?

- Op til kampen har vi spillet en træningskamp, og ellers har vi ikke rigtig gjort andet udover at spille sammen i valgfag.

Hvor meget glæder du dig til kampen?

- Jeg glæder mig rigtig meget til kampen, men er samtidig meget nervøs. Det bliver en oplevelse.

Hvordan er stemningen på skolen?

- Stemningen på skolen er meget god, og folk glæder sig til kampen.

Har I planlagt nogle særlige jubelscener, hvis I scorer?

- Jeg har som altid en jubelscene sammen med min veninde Julie Poulsen. Vi lavede vores jubelscene i sidste kamp, da både Julie og jeg scorede.

Hvad tror du, at resultatet bliver?

- Jeg ved ikke rigtig, hvad resultatet bliver, da jeg ikke kender særlig meget til Trekløverskolen, og hvad de kommer med. Jeg håber og tror selvfølgelig på, at vi vinder. Jeg ved, at vi har en chance.

Følg Fie og resten af Rosendalskolen, når de skal i aktion imod Trekløverskolen 25. marts.