Fortsatte sin målstime

Blev afgørende: Søren Krog var endnu en gang på pletten

Målscorer Gustav Berthelsen i fuld fremdrift. Foto: Hans Erik Nielsen
Målscorer Gustav Berthelsen i fuld fremdrift. Foto: Hans Erik Nielsen

Opgøret mellem Løgstrup Skole og Vestervang Skole blev en tæt affære, men det var Løgstrup skole, der var klart dominerende og havde de største målchancer.

Se kampfakta her.

I første halvleg havde værterne fra Løgstrup Skole flere gode angreb, som sagtens kunne have ført til en scoring. Men Vestervang Skole havde en fremragende målmand i form af Jonas Marston, der forhindrede Løgstrup Skole i at score.

På krogen
Tættest på var Løgstrup Skoles angriber Gustav Bertelsen, som efter 12 minutter hamrede bolden på målstolpen. Men efter 23 minutters spil lykkedes det kampens helt store spiller - nemlig Løgstrup Skoles Søren Krog at score til 1-0.

1-0 var også resultatet, da dommeren fløjtede til pausen.

I anden halvleg kom Vestervang Skole bedre med i kampen og havde også enkelte gode angreb. Det var dog værternes Gustav Bertelsen, som midt i anden halvleg kunne score til 2-0 på et flot spark helt oppe i målhjørnet. Dermed fortsatte han sin flotte målstime fra de fire første runder, hvor han har været på pletten i tre af dem - blandt andet mod Søndre Skole, Hobro.

Søren Krog efter kampen. Foto: Hans Erik Nielsen
Søren Krog efter kampen. Foto: Hans Erik Nielsen

TV: Mål efter behag

Skabte spænding
Så troede alle, at kampen var afgjort. Det lykkedes dog Vestervang skole at skabe yderligere spænding i opgøret, idet Kåre Knudsen reducerede til 1-2, men det var to minutter før slufløjt, så reduceringen kom for sent.

Løgstrup Skole kunne herefter trække sig tilbage med en samlet sejr på 2-1. Løgstrup Skoles absolut bedste spiller, Søren Krog, mente, at sejren var fortjent.

- Det var vel en fortjent sejr, for vi havde de største chancer, men Vestervang Skoles målmand stod en flot kamp. Nu bliver det spændende at se, hvem vi skal møde i næste runde, for der er ikke hold tilbage omkring Viborg, sagde han.

TV: Red videre på bølgen

Var blevet advaret
Vestervang Skoles bedste spiller målmand Jonas Marston sagde efter kampen.

- Vi havde på forhånd hørt, at Løgstrup Skole var gode, og det må vi sige holdt stik, for set over alle 60 minutter var Løgstrup skole bedst. Vi nåede til femte runde, og det har da været en dejlig oplevelse hele vejen igennem, lød det fra Jonas Marston.

Jonas Marston og Frederik Kjærulff efter kampen. Foto: Hans Erik Nielsen
Jonas Marston og Frederik Kjærulff efter kampen. Foto: Hans Erik Nielsen

KAMPFAKTA:

Resultat:
Løgstrup Skole - Vestervang Skole, 2-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
William Nielsen, Løgstrup Skole
Frederik Kjærulff, Vestervang Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Jonas Marston, Vestervang Skole