Frosset ude i målfest

Nederlag: Værterne kunne ikke hamle op med Frost 

Rosendalskolen vandt en stensikker sejr over Mariager Skole. Foto: Claus Larsen
Rosendalskolen vandt en stensikker sejr over Mariager Skole. Foto: Claus Larsen

Kampen mellem Mariager Skole og Rosendalskolen havde to vidt forskellige halvlege, hvor første halvleg kun var spil til et mål, nemlig Mariager Skoles. I anden halvleg kom Mariager Skole bedre med i opgøret og tilspillede sig enkelte chancer. Se kampfakta her.

One-way traffic
Tilbage til kampen, som først rigtigt startede i det niende minut, hvor gæsternes Sisse Frost i næsten fri position skød forbi. Der gik dog ikke mere end et minut, før et højt indlæg fra venstre side blev forsøgt grebet af Signe Frandsen, men hun formåede ikke at på holde bolden, som derefter hoppede ind i målet til en 1-0 føring til gæsterne.

Signe Frandsen fra Mariager Skole formåede ikke at holde på bolden, der røg i kassen. Foto: Claus Larsen
Signe Frandsen fra Mariager Skole formåede ikke at holde på bolden, der røg i kassen. Foto: Claus Larsen

Se også: Tæt kamp afgjort i straffe

Der gik ikke mere end til det 12. minut, før Fie Andersen med et drøn af et langskud sendte bolden i mål til 2-0.

Vi skulle herefter helt hen til det 25. minut, hvor Julie Poulsen erobrede bolden omkring midterlinjen og afdriblede tre af hjemmeholdets spillere og herefter sendte bolden i mål til 3-0.

Kort fornøjelse
I anden halvleg kom pigerne fra værterne ud med en meget større energi, og allerede i det 34. minut reducerede Trine Vendelbo til 1-3, da hun lobbede bolden over en fremadstormende målmand, der var helt sagesløs, da hendes forsvar svigtede.

Bolden var dog knap nok sat i gang igen, før Rosendal i det 35. minut fik et hjørnespark, som Malou Bak Kristensen sendte direkte i mål på et vidunderligt indadskruet skud til stillingen 4-1.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage i 20 minutter med store chancer til begge hold.

Scoring. Foto: Claus Larsen
Scoring. Foto: Claus Larsen

Se også: Ren walkover

Definitivt
Disse små 20 minutter tærede imidlertid meget på hjemmeholdet, og det blev ikke bedre ved, at Nicoline Malling i det 45. minut fik gult kort med deraf følgende 10 minutters udvisning for en grov takling bagfra. Dette gav udeholdet flere og store chancer, og efter 52 minutter blev det 5-1 ved Mathilde Sigvardsen, som skød fra hjørnet af straffesparkfeltet.

I det 58. og 59. minut blev det til både 6-1 og 7-1 ved Sisse Frost. Det sidste mål skulle måske nok ikke have været godkendt, da hun stod i en klar offside, da hun rettede bolden af, så den snød Mariagers målmand.