Generalerne dirigerede

Midtbanestyrmænd: Styrede slagets gang fra midtbanen og hentede sikker sejr

De hvidblusede fra Byplanvejens Skole var for stærke for Sct. Mariæ. (Foto: Henning Poulsen)
De hvidblusede fra Byplanvejens Skole var for stærke for Sct. Mariæ. (Foto: Henning Poulsen)

Det var to hold med selvtilliden i orden efter sikre sejre i sidste runde, der i dag mødtes.

Sct. Mariæ Skole havde vundet med 5-1 over Philipskolen og Byplanvejens Skole havde vundet en kæmpesejr på 11-0 over Herningvejens skole.

Se kampfakta her

Kampen startede stille og roligt. Det var som om holdene lige skulle se hinanden an. Som halvlegen skred frem overtog Byplanvejens Skole herredømmet over kampen, dog uden at Sct. Mariæ Skole var spillet ned.

Se også: Vandt uden opvarmning

Se også: Kræfterne slap op

Midtbanegeneralerne
Midt i halvlegen bragte Byplanvejen sig foran med 1-0. Det var Niklas, der scorede målet på et langskud, som Thomas Yalda i målet ikke kunne holde. Fortjent føring til hjemmeholdet.

Det var Niklas og Anders, der totalt styrede begivenhederne på midtbanen, med stor autoritet.

Halvlegen sluttede med 1-0 til Byplanvejen. Næsten halvdelen af spillerne spiller på U16-holdet i Gug. Og med Daniel i front er holdet farlige. Daniel scorede alene fem mål i seneste kamp, men i dag blev det kun til et enkelt.

Se også: TV: Storm fra nord

Se også: Sen sejrskurs

Anden halvleg startede jævnbyrdigt, hvor Sct. Mariæ Skole med lidt held havde scoret et mål eller to.

Efterhånden var det Byplanvejens skole der igen tog over. Det blev 2-0 ved Copter. Til trods for at der kun var få klubspillere på Sct. Mariæ Skoles hold, bed de godt fra sig. Der var spillere fra Chang og Freja. Mod kampens slutning ville topscorer Daniel også være med. Han sluttede med et flot mål til 3-0, som blev kampens resultat.

En flot og fair kamp fra begge hold, men med den rigtige vinder. I næste runde skal Byplanvejens Skole op mod vinderen af Gl. Lindholm Skole og Højvangskolen, Svenstrup.