Håndbold-piger imponerede

Fra hal til græs: Et hold med mange håndbold-piger stormer videre i turneringen

Glade Aabybro-piger efter sejren. (Foto: Flemming Petersen)
Glade Aabybro-piger efter sejren. (Foto: Flemming Petersen)

Den imødesete og spændende kamp mellem to gode pigehold, der hidtil har gjort det godt i turneringen, levede fuldt ud op til forventningerne, da Aabybro Skole tørnede sammen med Klokkerholm Skole.

Se kampfakta her

To kasser
Begge hold startede med godt kombinationsspil og en del nærkampe. Aabybro tog teten efter 10 minutters spil, da Mia Larsen modtog bolden udenfor straffesparksfeltet og kanonerede den flot i mål.

Men Klokkerholm kom også frem til nogle gode chancer og en af kampens bedste spillere, Josefine Kristensen, havde et godt skud, som Aabybros målmand, Signe Christensen, klarede. Spillet vekslede stadig godt, men i halvlegens sidste minut kom Aabybro foran 2-0, da Sofie Carlsen scorede.

Se også: Jerndefensiven

Se også: Stærke keepere

Hurtig reducering
I pausen fik Klokkerholm talt ud om, hvad de skulle stille op. Og da Josefine Kristensen i starten af anden halvleg havde reduceret, blev det indledningen til et kæmpe overtag til Klokkerholm, der fik spillet presset ned mod Aabybro-målet.

Flere gode chancer blev misbrugt. Blandt andet havde Emma Nørgaard et skud, der blev pareret på overliggeren. Ligeledes havde Lærke Christiansen et godt forsøg. Men der blev også godt forsvaret af de godt kæmpende Aabybro-forsvarere Maja Gammelby, Kirstine Åby og den dygtige målmand Signe Christensen. Aabybro havde i slutningen af kampen et par løse chancer, men det hele ebbede ud med 2-1 til Åbybro.

— Der er ikke mange af vores piger, der spiller fodbold til daglig. Men der er mange, der spiller håndbold, fortalte Aabybros træner efter kampen.

Se også: Sikker sejr

Josefine Kristensen var en af banens bedste og skuffet over at være ude af turneringen. (Foto: Flemming Petersen)
Josefine Kristensen var en af banens bedste og skuffet over at være ude af turneringen. (Foto: Flemming Petersen)
 

Det gør jo bare præstationen endnu flottere.

— Selvfølgelig er vi skuffede over at ryge ud af turneringen, men det har været dejligt at være med. Vi havde vel også fortjent bedre, baseret på vores anden halvleg, sagde Klokkerholms dygtige fidusbamsemodtager og målscorer, Josefine Kristensen.