Hattrick gange tre

Klasse forskel: Dominerede fra start til slut

Tre af kampens hovedaktører. Foto: Aage Bach Knudsen
Tre af kampens hovedaktører. Foto: Aage Bach Knudsen

På Svenstrup Stadion tog Højvangsskolens drenge på hjemmebane imod drengene fra Lyngbjerggårdskolen. Der var tale om et lokalopgør, og derfor var begge mandskaber klar til kamp.

Der var dog mange minusser før kampstart. Der var silende regn med let vind og en lav temperatur. Banen var våd og fedtet, og den var svær spille ordentlig fodbold på, men kampen afviklet uden sammenstød mellem spillerne.

Se kampfakta her.

Se også: Smal sejr i intenst opgør

Værterne bedst fra land
Højvangskolen kom bedst fra start med mange chancer forbi målet, og det blev belønnet efter efter ni minutter, da scoringen kom. Hjemmeholdet spillede sig igennem gæsternes forsvar, og med flot skud var det Fredrik Olsen, der kunne bringe værterne foran med 1-0.

Herefter stod der hjemmeholdet på det meste, og de nåede også at få puttet bolden i kassen yderligere tre gange inden pausen. Derfor var stillingen 4-0 ved pausen til Højvangskolen. Det var Musa Shari, Frederik Olsen og Amir Abukar, der nettede for hjemmeholdet i første halvleg.

Anden halvleg startede ligesom første med masser af angreb, men bolden røg enten forbi eller
over mål. Men der kom hele 12 scoringer i kampen. Andreas Lanug og Niklas Hall kom begge på tavlen en enkelt gang, mens Musa Shari, Frederik Olsen og Amir Abukar alle lavede hattrick.

Lyngbjerggårdskolen fik muligheden for at få reduceret, da Mathias Gamst havde hånd på i feltet, og dommeren dømte korrekte for straffespark til gæsterne. Desværre for gæsterne blev straffesparket ikke omsat til en scoring.

I stedet endte det hele med en knusende sejr på 12-0 til Højvangskolen i en kamp, hvor vi skulle få hele tre hattricks.