Hattrick i herrefight

Effektivt: Nedkæmpede modstanderen

Der blev gået til stålet i kampen, hvor et hattrick blev afgørende. Foto: Claus Larsen
Der blev gået til stålet i kampen, hvor et hattrick blev afgørende. Foto: Claus Larsen

Solhverv Privatskole og Mariager Idrætsskole leverede et brag af en kamp, hvor begge hold gik hårdt til den, men ikke længere end dommeren tillod. Et kraftigt regnskyl på ca. 15 minutter hjalp også godt til med hensyn til glidende taklinger.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet bedst
Solhverv Privatskole havde gennem hele kampen et mindre overtag i spillet og allerede efter seks minutter og 50 sekunder kunne Christian Munksgaard bringe hjemmeholdet foran med 1-0.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, indtil Christian i det 20. minut kunne bringe hjemmeholdet foran med 2-0, og to minutter senere bragte Anton Wiborg holdet yderligere foran med 3-0.

Mariager Idrætsskole gav dog ikke op, og efter 24 minutter på et flot angreb blev en af udeholdets spillere taklet ureglementeret i feltet. På det efterfølgende straffespark scorede Anders Lundgaard sikkert til halvlegsresultatet 3-1.

Se også: TV: Afgjort fra pletten

Lukkede kampen
I anden halvleg blev der scoret yderligere to mål af Solhverv Privatskole i det 37. minut ved Christian Munksgaard til 4-1, som herved lavede hattrick og ved Jacob Sørensen i det 44. minut til slutresultatet 5-1.

Det sidste kvarter blev en rodet affære med mange frispark, og da der manglede otte minutter af kampen blev gæsternes Lasse Bylov sendt til afkøling i ti minutter for et groft frispark der udløste gult kort.

Dermed er Solhverv Privatskole videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen hedder enten Møldrup Skole eller Løgstrup Skole.