Annonce:
Annonce:

Hel god start af Hald-pigerne

Videre: Pigerne cruisede videre i verdens største skolefodboldturnering

De to hold klar til kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)
De to hold klar til kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)
Annonce:

Hald Ege fik en hel god start i kampen mod Nordre Skole. Efter fem minutters spil, løb Anna Hedegaard fra midten af banen slalom mellem Nordres spillere, og sluttede løbet af med at sende bolden i kassen til 1-0. Hald Eges Nynne Poulsen var flere gange på færde og skabte uro i Nordres forsvar. Nynne bragte også Hald Ege foran 3-0 med to glimrende scoringer. Anna Hedegaard tog endnu en dribletur og øgede til 4-0.

Se kampfakta her.

Mere med i spillet
Mod slutning af første halvleg, kom Nordre mere med i spillet. Især Mathilde Juhl skabte uro. I et gennembrud blev hun fældet i feltet og fik tilkæmpet sig et straffespark. Men desværre for Nordre, klarede Hald Eges målmand Mathilde Pedersen glimrende Sofie Agerholms spark.

I pausen forsøgte Nordres lærer, Kevin, at opmuntre sine piger:

— Vi har alt at vinde, intet at tabe. Så vi bliver bare ved med at spille.

Nordre-pigernes pausesnak. (Foto: Kurt Nedergaard)
Nordre-pigernes pausesnak. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

Annonce:

Nordre godt fra start
Nordre Skoles piger havde hørt efter. De blev ved med at kæmpe. Igen var Mathilde Juhl tæt på at reducere, og også Line Thomassen gav den gas. Efter flot arbejde i venstre side, sendte Line bolden indover til Mathilde Juhl, der havde let ved at prikke bolden ind til og reducerede til 4-1.

Hald Eges piger spillede flot på midtbanen. De havde mange gode afleveringer i dybden. På en af dem øgede Nynne Poulsen til 5-1. Hun havde også et par gode forsøg, som Kirsten Rasmussen i Nordres mål glimrende fik afværget.

En sjov oplevelse

De små gav ikke op
Nordre, der havde seks piger med fra 6. klasse, gav ikke op. De blev ved med at kæmpe og fik også pyntet på resultatet inden sidste fløjt. Mathilde Juhl sled sig til endnu en scoring til slutresultatet 5-2.

Fortjent, at Hald Ege er videre til næste runde. Pigerne spiller godt teknisk fodbold og hjælper hinanden godt. I målet virker Mathilde Pedersen sikker, og Jette Rasmussen styrer forsvaret med stort overblik. I angrebet er Anna Højgaard, med sine fikse driblinger, farlige for ethvert forsvar og Nynne Poulsen kan skabe uro overfor enhver modstander.

Trak det længste strå

Annonce:

Fremtidens hold
Nordre havde seks piger med fra 6. klasse, som alle gjorde det godt. Line Thomassen spillede en flot kamp og havde mange flotte løb op ad banen. Også Signe Høgh, samt målmand Kirsten Rasmussen, spillede en god kamp, sammen med Sofie Agerholm der fik fairplay håndklædt. Men Mathilde Juhl strålede mest. Og hun var glad for sin fidusbamse.

Efter kampen fortalte hun, at hun synes den er rigtig nuttet. Hun spiller til daglig i Foulum.

Glæde trods stort nederlag

Ærgerligt, at det er slut

Efter kampen fangede vi de seks sjetteklassespiger. De sagde i kor:

— Det er ærgerligt, at det er slut.

De seks fremtidens stjerner. (Foto: Kurt Nedergaard)
De seks fremtidens stjerner. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

De fortalte, at de ikke kendte modstandernes svaghed fra start.

Emilie Sprange sagde:

— Vi fik styr på det efter 10 minutters spil. Det var fedt at prøve at spille med de større piger fra skolen. Så kender man dem også lidt bedre, når man møder dem på gangen.

Men vigtigst af alt, glædede de sig over, at de kan spille skolefodbold hele tre år endnu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: