Josefine i begge ender

Angriber og keeper: Stod både på mål og scorede, da hun blev matchvinder i dramatisk kamp

Josefine i målmandstøj scorer her det afgørende straffespark. (Foto: Leif Mikkelsen)
Josefine i målmandstøj scorer her det afgørende straffespark. (Foto: Leif Mikkelsen)

På Biersted Stadion i kampen mellem Biersted Skole og Løkken Centralskole, var det spilleren Nicoline Dam, der stod for opvarmningen. Men da kampen gik i gang, var det Fortuna Hjørring-spilleren Josefine Andersen, der overtog styringen af sine medspillere.

Nicoline Dam styrede opvarmningen. (Foto: Leif Mikkelsen)
Nicoline Dam styrede opvarmningen. (Foto: Leif Mikkelsen)
 

Se kampfakta her.

Det blev en kamp med mange brændte chancer og godt målmandsspil. Mest uheldig var nok Amalie Berg fra Biersted Skole, idet hun ramte både overligger og stolpe. Katrine Balzer ramte også overliggeren.

Spillet var i begge ender, men det blev Thilde Beier fra Biersted, der bragte sit hold foran efter 10 minutter. Men gæsterne fra feriebyen Løkken ville det anderledes. Fem minutter senere udlignede Josefine Andersen til 1-1.

Pausesnak hos Biersted. (Foto: Leif Mikkelsen)
Pausesnak hos Biersted. (Foto: Leif Mikkelsen)
 

Spænding og straffe
I anden halvleg blev der igen scoret et mål fra begge hold. Igen var det Thilde Beier fra Biersted. Fra Løkken Centralskole kom scoringen fra Rabecca Thorsen.

Bemærkes skal også banens mindste Rabecca Schierup fra Løkken, som trods sin størrelse var banens hurtigste spiller.

Den ordinære kamp endte 2-2 og der skulle derfor findes en vinder efter straffesparkskonkurrence. Løkken-mandskabet besluttede sig for at skifte keeper. Og det med stor succes. Målscorer Josefine Andersen trak målmandstrøjen over hovedet og tog handskerne på.

Lagde selv taktikken

Hjemmeholdet fra Biersted brændte deres andet spark, mens Løkken brændte deres tredje. Så var det lige igen. Men så brændte hjemmeholdet deres fjerde spark. Og så kunne Josefine Andersen afgøre den dramatiske kamp ved at score - iført målmandstrøje, selvfølgelig.

— Det var en god kamp. Vi kæmpede, selvom vi var mindre end modstanderen. Vi var kun fire fra 9. klasse. Ellers var det stort set kun 7. klasses-elever, sagde en glad og lettet matchvinder efter kampen.