Karensminde-træner: Alt blev bekræftet

Havde set og læst på lektien: Jesper Sommer havde lagt den rette taktik før semifinalen

Jesper Sommer så Koldings kvartfinale. Det gav pote til semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
Jesper Sommer så Koldings kvartfinale. Det gav pote til semifinalen. (Foto: Henrik Schou)

Karensmindeskolen løb med sejren i semifinalen over Kolding Realskole. De to hold stod utroligt godt placeret særligt i første halvleg. De havde tydeligvis læst på lektien.

Fik bekræftet det læste
Men de havde ikke kun læst på lektien. Trænerne fra begge hold havde nemlig set modstanderen spille i kvartfinalen. Karensmindes træner Jesper Sommer så dermed Koldings kvartfinale. Her gjorde han sig en del observationer.

- Jeg havde allerede læst en del om Kolding på Ekstra Bladet Skolefodbold, før jeg tog til kampen.

- Jeg fik bekræftet mange af de ting, jeg havde læst. Kolding har et utrolig godt forsvar anført af den rødhårede anfører ('Jordbærhjelmen' red.) Så lagde jeg også mærke til ham Martin Riis på midtbanen. Oppe foran har de en hurtig 11'er (Andreas Pagh red.), forklarer Jesper. 

Taktikken lykkedes ikke til fulde
De mange observationer gav pote til mandagens kamp, eftersom Karensminde vandt med 1-0. Men der blev dog ikke spillet helt som aftalt.

Der kommer uden tvivl fart over feltet ved den første semifinale i år. (Foto: Henrik Schou) Fyn SLUT: Karensmindeskolen vinder 1-0

- Fordi de havde så stærkt et midterforsvar, havde vi aftalt, at vi skulle komme over kanterne. Vi havde virkelig snakket om det med at få bredde på spillet.

- Det lykkedes dog ikke helt i dag. Drengene var lidt trætte, da mange af dem havde spillet kamp i går. Men Gustav (Midtgaard red.) fik scoret det mål, vi havde brug for. Det var nok i dag, lyder det fra Jesper, da Ekstra Bladet Skolefodbold fanger ham på telefonen.

Bliver hjemme på onsdag
På onsdag skal Karensmindes modstander i finalen så findes. Borupgårdskolen står overfor Peder Lykke Skolen. Men denne gang tager Jesper ikke på spion-mission.

- Drengene har joket en del med, at jeg skal tage afsted. Men jeg synes, at der er lige langt nok. Heldigvis kan jeg jo følge med på Ekstra Bladet Skolefodbold, lyder det fra træneren.

- Nu glæder jeg mig bare til kampen på næste torsdag. Jeg er så stolt af drengene, afslutter Jesper Sommer.