Annonce:
Annonce:

Kjær slog til i lokalopgør

Jævnbyrdigt: Værterne løb med sejren i tætspillet kamp

Vestervang Skole vandt fredagens opgør 1-0. Foto: Hans Erik Nielsen
Vestervang Skole vandt fredagens opgør 1-0. Foto: Hans Erik Nielsen
Annonce:

Der var lagt op til et spændende opgør, da Vestervang Skole tog i mod Viborg Private Realskole fredag formiddag til en ny kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold. Se kampfakta her.

Og det var ikke hvilken som helst kamp, som udspillede sig fredag formiddag i Viborg. Opgøret er tidligere blevet kaldt "mesterskabet om Viborg", så der var en del på spil, da mandskaberne tørnede sammen.

Samtidig er det værd at nævne, at flere af spillerne spiller sammen til daglig, så håneretten til næste træning var også på spil i fredagens opgør.

Formstærke mandskaber
Begge hold gik ind til kampen med flere sejre på kontoen, hvor værterne vandt deres første opgør over Mønsted Skole med 6-0. Sidenhen blev Søndre Skole besejret med 4-2, og nu var turen så kommet til arvefjenderne fra Viborg Private Realskole.

Annonce:

De havde også to sejre med i bagagen mod henholdsvis Vestre Skole og Rødkærsbro Skole, så de var også i udmærket form og klar til kamp.

Ensidig forestilling

Værter dominerede
Første halvleg var meget jævnbyrdig, men værterne arbejdede sig mere og mere ind i kampen og overtog langsomt teten. Og da der var spillet 25 minutter, gav overtaget pote, for her fik Jakob Kjær scoret til 1-0 på et flot langskud. Generelt havde hjemmeholdet en del chancer i første halvleg, men flere scoringer blev det ikke til.

TV: Måtte ud i straffe

Vendte på en tallerken
I anden halvleg skiftede kampen karakter, og gæsterne fra Viborg Private Realskole tog styringen. Det udmøntede sig i flere gode chancer, der kunne have bragt balance i regnskabet. Gæsterne havde blandt andet en chance, som blev reddet på stregen, men den sidste skarphed manglede.

Annonce:

Og det skal hjemmeholdet være taknemmelige for, eftersom der ikke blev scoret yderligere i kampen. Dermed endte opgøret 1-0 til Vestervang Skole, der nu har sikret sig billetten til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold for første gang siden 2013.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: