Kneben sejr i hård duel

Intenst: Sejrede med nød og næppe

Intens situation i feltet mellem Nibe Skole og Karensmindeskolen. Foto: Aage Bach Knudsen
Intens situation i feltet mellem Nibe Skole og Karensmindeskolen. Foto: Aage Bach Knudsen

Der skulle i dag spilles Ekstra Bladet Skolefodbold på Nibe stadion, hvor græstæppet var helt i top forud for kampen. Opgøret stod mellem drengene fra henholdsvis Nibe Skole og Karensmindeskolen. Se kampfakta her.

Til stålet
Kampen startede meget nervøst med mange frispark og nogle enkelt scoringsforsøg. Men som opgøret skred frem, blev der gået mere til stålet fra begge hold - dog med fair tacklinger.

Nærkamp på midten. Foto: Aage Bach Knudsen
Nærkamp på midten. Foto: Aage Bach Knudsen

Se også: Slog turboen til

Sikker fra pletten
Pludselig i det 20. minut løb Nibe Skole igennem på midten og ind i straffesparksfeltet, hvor gæsternes forsvar forsøgte at bremse én af hjemmeholdets spillere ved at holde fast i ham, så han til sidst væltede inde i feltet.

Det resulterede i et korrekt dømt straffespark, som Rasmus Jensen satte i nettet til stillingen 1-0. Resten af halvlegen forløb relativt roligt, og mandskaberne gik derefter til pause.

Øjnene på bolden. Foto: Aage Bach Knudsen
Øjnene på bolden. Foto: Aage Bach Knudsen

Se også: Erfaringen gav pote

For sen scoring
Anden halvleg startede igen meget nervøst med nogle hårdere tacklinger, der resulterede i en del frispark. Men hjemmeholdet dominerede rent teknisk og fysisk, og det formåede de også at drage fordel af. For efter 56. minutters spil fordoblede værterne deres føring, da Mathias Svensen satte den i kassen. 2-0, og nu så opgøret ud til at være afgjort.

Men efter en times spil får gæsternes Andreas Moes reduceret lidt tilfældigt, og det kickstartede opgøret. Udeholdet nåede dog ikke at udligne, og derfor sluttede opgøret 2-1 til Nibe Skole, der dermed er videre til næste runde.