Lige løjer

Tæt affære: De små marginaler blev afgørende i tirsdagens opgør

Et dobbelt-søskendepar var med til at hive sejren i land. (Foto: Ib Alstrup)
Et dobbelt-søskendepar var med til at hive sejren i land. (Foto: Ib Alstrup)

I 2001 nåede pigerne fra Bakkeskolen Als efter en helt fantastisk række bemærkelsesværdige sejre finalen i Parken, men tabte dog 0-1.

I dagens opgør på Hadsund Stadion kæmpede de en meget smal 2-1 sejr hjem over pigerne fra Hadsund Skole.

— Det kunne være sjovt igen at komme rigtig langt - men de havde vistnok en helt speciel stærk årgang det år. Men så skal vi i hvert fald helt op på dupperne, var meldingen fra Als-pigerne.

Skolen deltog ikke sidste år, men året før røg de ud efter første kamp.

Se kampfakta her.

Anden halvleg afgjorde affæren

Jævnbyrdig kamp
Kampen tirsdag var særdeles jævnbyrdig i første halvleg. Da først Hadsund allerede i fjerde minut scorede ved Thea Bryld og Havbakkeskolen allerede minuttet efter ved Anne Mette Dam, gav det løfter om en målrig kamp.

Men først lige før pausen fik vi igen et mål. Anne Mettes søster Julie lobbede elegant bolden over Hadsund-keeperen til 1-2.

I hele anden halvleg var Havbakkeskolen under konstant pres, men en flot målmandspræstation af Line Bonde forhindrede Hadsund i at score det udlignende mål. Det gav ellers bange anelser, da Line måtte lade sig udskifte midt i anden halvleg med en mindre fodskade. Marie passede dog sikkert målet i ca. fem minutter, indtil Line igen var klar. Kampen endte dog med en 2-1 sejr til udeholdet.

Stor spænding

De to søskende-par dominerede
Havbakke-pigerne kunne mønstre hele to søskendepar, der alle hørte til de mest fremtrædende på et helt igennem homogent hold.

Det tabende hold måtte ud i to strafomgange.

Tammy måtte efter kampen forberede sig på to strafomgange til aftenens træning. (Foto: Ib Alstrup)
Tammy måtte efter kampen forberede sig på to strafomgange til aftenens træning. (Foto: Ib Alstrup)
 

Efter kampen fortalte Tammy fra hjemmeholdet, at mange af pigerne til daglig spillede sammen på U15 Pige Mester i Hadsund.

— Vi havde aftalt, at pigerne fra det tabende hold skulle løbe to ekstra omgange inden træningen i aften, lød det fra den trætte spiller til Ekstra Bladet Skolefodbold.