Lykkelig hattrick-helt

Jubel: Martin scorede hattrick og var specielt glad for sin tredje scoring

Lykkelig hattrick-helt. (Foto: Claus Larsen)
Lykkelig hattrick-helt. (Foto: Claus Larsen)

I en i sig selv ikke hårdt spillet kamp, blev der alligevel vist fire gule kort med et til hjemmeholdet og tre til gæsterne, i kampen mellem Havbakkeskolen Als og Gandrup Skole. Allerede efter et måtte kampens dommer vise det gule kort til Benjamin Hoefs for en hasarderet takling.

Se kampfakta her

Ved det første hjørnespark i kampen fik spillerne at vide, at de ikke måtte skubbe eller hive i hinandens trøjer, for så ville der blive dømt straffespark eller frispark mod det hold, der forbrød sig mod spillets regler. Det fik spillerne til at opføre sig pænt i resten af kampen uden at den i øvrigt blev kedelig.

Spillet bølgede frem og tilbage hen over midtbanen med enkelte chancer til begge hold. Den største fik Gandrup, da Havbakkeskolens målmand samlede en bold op efter en tilbagelægning. På det efterfølgende indirekte frispark dansede bolden flere gange lige omkring og på mållinjen, før den endelig blev sparket væk.

Først efter godt 24 minutter bragte Martin Andersen Havbakkeskolen foran efter et glimrende opspil mellem fire spillere helt nede fra egen banehalvdel. Carl Domino øgede senere til 2-0 på en glimrende frispilning, der bragte ham alene med Gandrups målmand.

Snuppede initiativet

Overmagten

Afsted med bolden. (Foto: Claus Larsen)
Afsted med bolden. (Foto: Claus Larsen)
 

Kræfterne slap op
Efter pausen bølgede kampen igen frem og tilbage, så længe kræfterne hos Gandrups spillere slog til. Det var helt naturligt, at kræfterne slap op til sidst, da de fysisk var Havbakkespillerne langt underlegne. KMen stor ros til alle for ikke på noget tidspunkt at give op.

Inden for de sidste 10 minutter nettede Martin Andersen yderligere to gange til resultatet 4-0, hvilket betød at han lavede hattrick med i alt tre mål.

Han var jublende lykkelig for sit hattrick.

— Det tredje mål var det bedste. Jeg driblede forbi tre modspillere og satte til sidst bolden ved fjerneste stolpe.

Sikker sejr - igen

Styr på spillet

Efter kampen talte Ekstra Bladet Skolefodbold med Jonas Schjøtt:

— Der var lidt for meget drama i kampen, synes jeg. Men det er ikke en skam, at tabe til et bedre hold og det gjorde vi i dag. Havbakkeskolen skal have held og lykke i turneringen fremover.

Jeppe Brøndsted, Havbakkeskolen og fidusbamsemodtager, som pt. er i praktik som journalist, synes at holdet spillede og kæmpede godt i hele kampen og at de gav meget få chancer væk, selvom forsvaret ind imellem sløsede og dermed satte deres målmand på nogle opgaver, som de burde have afværget på forhånd.

Tre glade prisvindere. (Foto: Claus Larsen)
Tre glade prisvindere. (Foto: Claus Larsen)