Annonce:
Annonce:

Mål-kamp

Hvem scorer mest? Malthe og Oliver var begge på pletten i sejr

Glade Hadsund-drenge efter sejren. (Foto: Claus Larsen)
Glade Hadsund-drenge efter sejren. (Foto: Claus Larsen)
Annonce:

Da banen ikke var kridtet op, betød det, at kampens start blev forsinket med 15 minutter, hvor der blev sat hjørneflag og kegler op for at markere banen. På trods af manglen på opstregning, klarede kampens dommer det godt og fik blandt andet dømt de fleste af de offsider, der var i kampen.

Lasse Vistisens far, Niels Vistisen, spillede for præcis 30 år siden på Hadsund Skoles hold i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, så det var en stor dag for Lasse at spille i dag.

Se kampfakta her.

Hadsund gav gas
Hadsund Skole startede som lyn og torden. Assens Skoles forsvar havde nok at gøre med at få bolden ekspederet væk, men allerede efter tre minutters spil lå bolden bag Assens' målmand Christian Nymann. Efter et frispark i venstre side, kunne Malthe Levinsen ugeneret sætte en lang tå på indlægget og bringe gæsterne foran.

Annonce:

Selv om Assens-spillerne kæmpede med alt hvad de havde lært, kunne de ikke holde Hadsund fra at komme foran med to mål, på en scoring af Oliver Østergaard.

Skadesramt hold tog kampen op

Assens-drengene var overmatchet mod Hadsund. (Foto: Claus Larsen)
Assens-drengene var overmatchet mod Hadsund. (Foto: Claus Larsen)
 

Spil til et mål
De sidste 20 minutter af første halvleg var spil til et mål, med enkelte afstikkere mod Hadsund Skoles mål. Den ene gang reddede Albert Thomsen for Hadsund Skole på stregen. Det fik gæsterne fra Hadsund til at løbe lidt stærkere. Allerede efter to minutter blev stillingen 3-0, igen ved Oliver Østergaard. Det var på et langskud, der ramte undersiden af overliggeren.

Det fik hjemmeholdets små tilskuere til at miste interessen for kampen, og i stedet indtage legepladsen der lå umiddelbart bag det ene mål.

Hel god start af Hald-pigerne

Så var det sjovere at lege. (Foto: Claus Larsen)
Så var det sjovere at lege. (Foto: Claus Larsen)
 

Mål i begge ender
Nu ville Malthe Levinsen igen være med. På en fremragende stikling op midt i banen, fik han frit skud på mål til stillingen 4-0.

Annonce:

Men Oliver Østergaard ville ikke dele topscorerværdigheden med nogen. Han bragede et langskud afsted fra 30 meters afstand. Bolden strøg i mål uden chance for keeperen. Så var gæsterne tilsyneladende tilfredse, for et par minutter før tid, gav de endelig Assens-drengene plads. Lasse Thomsen fik lov til, at sende bolden i mål til slutresultatet 5-1.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: