Annonce:
Annonce:

Målscorer: En kamp ad gangen

Nervøs start: Udeholdet skulle lige i gang

Sebastian har scoret til 3-0. Foto: Anders Vinther Larsen
Sebastian har scoret til 3-0. Foto: Anders Vinther Larsen
Annonce:

Vi ventede en ti minutters tid på, at dommeren skulle dukke op til kampen imellem Brårup Skole og Skivehus Skole. Men da der ikke skete noget, tog den lokale lærer Jørgen Nygård ansvaret på sig. Uden dommerkort, men han havde absolut forstand på denne del af fodboldgamet.

Se kampfakta her.

Helten i målet

Skulle lige på plads
Det var hjemmeholdets anden kamp, mens udeholdet var på banen for første gang i denne sæson og skulle lige finde hinanden. Det var hurtigt klart, at hjemmeholdet havde hørt om Shafigi Ali for udeholdet og havde sat anfører Mark Tigane på opgaven at være opmærksom på Shafigi. Shafigi er i startfasen som en raket, der ryger af starthullet, hvilket gjorde ham farligt i opspillet.

Annonce:

Begge hold og også Shafigi havde deres målchancer, oveni købet friløbere. Hos Hjemmeholdet vil Christian Svane nok drømme om to muligheder allerede efter otte minutter, hvor han kæmpede sig igennem til frit løb mod målmand Jacob Bernberg, der dog parerede skuddet fra Christian, men returbolden gik direkte tilbage til Christian, der denne gang løftede bolden over det tomme mål.

Vi skulle dog helt hen i 26. minut, før vi fik det første mål. Udeholdet førte et angreb igennem i venstre side og afleverede til sidst til Shafigi i målfeltet, der havde let ved at give bolden det sidste spark over stregen.

Shafigi leverede en stor præstation. Foto: Anders Vinther Larsen
Shafigi leverede en stor præstation. Foto: Anders Vinther Larsen

TV: Nat og dag

God indskiftning
Efter pausen startede begge hold med angrebsiver. Blandt andre blev Christian Svane ved med at udfordre forsvaret hos udeholdet, men der kom ikke flere friløbere til ham i denne kamp.

Modsat foretog udeholdet en udskiftning. Ind kom Sebastian Dalsgård, der kvitterede for tilliden med et mål på første boldberøring. Bolden kom fra hjørnespark og landede på jorden, så Sebastian udplacerede Bastian i hjemmeholdets mål.

Annonce:

Det var dog ikke nok, idet Sebastian otte minutter lavede sit andet mål til 3-0. Sebastian og Shafigi kombinerede sig igennem hjemmeholdets forsvar, og Sebastian afsluttede med en flad bold ude i siden af målet, som Simon ikke havde mulighed for at hente.

At der var let at kombinere sig igennem, skyldes måske også, at Mathias Bahn i samme minut var sendt ud med gult kort, idet han øjensynligt var blevet lidt for bred.

TV: Gav stor modstand

Lukkede og slukkede
Kampen var ellers særdeles fair spillet fra begge hold, og et uheld med knæet for Dan Melgaard skyldes tilfældigt sammenstød. Desværre var skaden så stor, at Dan var færdig for denne kamp, men var ikke helt sikker på skadens omfang, idet han udtalte, at han både kunne mærke og høre, at der skete et eller andet med knæet. Dan har tidligere været udsat for skader af den art.

Dan Melgaard måtte hjælpes af banen. Foto: Anders Vinther Larsen
Dan Melgaard måtte hjælpes af banen. Foto: Anders Vinther Larsen
 

Målet til 4-0 var en solo præstation af Shafigi, der gik direkte på mål og driblede sig forbi forsvarerne.

Annonce:

Samme Shafigi, som modtog fidusbamsen, spiller til daglig på U14 hold i Skive. Utrolig hurtig og driblestærk i høj fart, kan score mål, kan brænde direktører, men kan også spille medspillere helt fri foran målet.

- Det er min første gang i den her turnering, men jeg er meget tilfreds med mine medspillere. Men vi tager en kamp ad gangen.

Fidusbamsen til hjemmeholdet gik til en meget arbejdsom anfører Mark, der havde en stor opgave i opmærksomheden på Shafigi.

Fairplay gik til Christian Svane, som tidligere nævnt brændte et par chancer, men alligevel blev ved med at kæmpe for at score et mål og altid med fair midler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: