Måtte afgøres fra pletten

Ufortjent: Houlkærskolen trak det længste strå på straffe

Stine Henriksen scorede for Hurup Skole. Der var dog ikke nok til at tage sejren. Foto: Hans Erik Nielsen
Stine Henriksen scorede for Hurup Skole. Der var dog ikke nok til at tage sejren. Foto: Hans Erik Nielsen

Opgøret mellem Houlkærskolen og Hurup Skole var en meget jævnbyrdig affære, som i sidste ende måtte afgøres på straffespark.

Se kampfakta her.

Det var dog gæsterne fra Hurup Skole, der leverede det bedste spil, og det lykkedes kampens absolut bedste spiller,  Hurup Skoles Stine Henriksen, at få scoret til 1-0 midtvejs i anden halvleg. Efter scoringen troede tilskuerne, at kampen ville ende 1-0 til gæsterne, men Houlkærskolens Ida Mørup ville det anderledes. Kort før slutfløjt lykkedes det hende at få udlignet til 1-1.

"Vi fortjente bedre"
Så måtte kampen afgøres på straffespark , og her viste Houlkærskolen sig som den bedste, idet holdet scorede på de fem første spark, mens Hurup Skole brændte en enkelt. Dermed var det Houlkærskolen, der stod med sejren, da dommeren fløjtede af. Hurup Skole skiftede ellers målmand til straffesparkskonkurrencen, idet Kathrine Aagaard blev sat på mål, men lige lidt hjalp det.

Efter kampen snakkede Ekstra Bladet Skolefodbold med Stine Henriksen fra Hurup Skole, der var skuffet ovenpå dagens nederlag.

- Jeg mener, vi spillede bedst, og vi fortjente absolut ikke at tabe denne kamp, men sådan er det jo altså engang imellem. Det er brandærgeligt, og jeg er skidesur over nederlaget, men det er der ikke noget at gøre ved det, sagde hun.

Hurup Skole i angreb. Foto: Hans Erik Nielsen
Hurup Skole i angreb. Foto: Hans Erik Nielsen

TV: Lukkede ned for målræven

Ikke efter fortjeneste
Houlkærskolens anfører Filippa Wetke erkendte, at sejren ikke var fortjent.

- Det var vel ikke helt efter fortjeneste, at vi vandt denne kamp, da Hurup Skole spillede bedst, men sådan er det jo, og nu bliver det spændende, hvem vi skal møde næste gang - jeg tror ikke, der er flere skoler i Viborg nu, udtalte hun.

Houlkærskolens træner, Anders Jakobsen, var enig med sin anfører og tilføjede:

- Ja, i dag var Hurup Skole bedst, men det er jo målene, der tæller, så nu bliver det spændende at se, hvem vi skal møde næste gang.

I næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold skal Houlkærskolen møde Rosendalskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Houlkærskolen - Hurup Skole, 6-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Sofie Taasti, Houlkærskolen
Katrine Aagaard, Hurup Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Stine Henriksen, Hurup Skole