Måtte overgive sig

Videre: Værterne kørte sejren hjem uden de store problemer

Farlig situation i udeholdets felt. Foto: Claus Larsen
Farlig situation i udeholdets felt. Foto: Claus Larsen

Fra kampens start pressede Møldrup Skoles piger Viborg Private Realskole helt i bund. og de var godt hjulpet af en kraftig vind, der gik på langs ad banen. Se kampfakta her.

Hjemmeholdet vadede simpelthen i chancer, men bolden ville ikke i mål. I to omgange blev den reddet på målstregen af et heroisk kæmpende forsvar, og i tredje omgang blev bolden sendt ind foran et tomt mål, men selv denne chance blev misbrugt.

Nu skal det siges, at udeholdets målmand Katrine Rishøj stod en flot kamp, men i det 25. minut måtte hun dog kapitulere, da hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 på en scoring af Courteney Clark. 1-0 var også stillingen, da dommeren fløjtede til pause.

Tumult i gæsternes felt. Foto: Claus Larsen
Tumult i gæsternes felt. Foto: Claus Larsen

Se også: TV: Målmand blev matchvinder

Kom hurtigt ud
Der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Naja Astrup øgede føringen til 2-0.

Den kraftige vind havde ikke lagt sig, og det medførte, at Viborg Privat Realskole fik lidt mere spil og nogle få chancer. Blandt andet ved Camilla Thrysøe, der med et fladt skud satte Møldrups målmand, Kathrine Larsen, på prøve, men hun afværgede bolden med en flot fodparade.

Herefter lignede resten af kampen første halvleg - der blev dog ikke scoret yderligere. Dermed endte kampen 2-0 til værterne fra Møldrup Skole, der nu er videre til næste i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her skal de møde Rosendalskolen.

FAKTABOKS:

Resultat:

Møldrup Skole - Viborg Private Realskole, 2-0

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Tilde Vadsholt, Møldrup Skole

 Ida Johansen, Viborg Private Realskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Katrine Rishøj, Viborg Private Realskole

Se også: Tæt duel endte med smal sejr

Profilen
Efter kampen fortalte gæsternes holdleder, at Camilla Thrysøe normalt er en glimrende målmand, og at hun er blevet udtaget DBU's talenthold som keeper. I onsdagens kamp ville hun dog hellere spille i marken, hvilket hun fik lov til.

Prismodtagerne efter kampen. Foto: Claus Larsen
Prismodtagerne efter kampen. Foto: Claus Larsen