Marius' massakre

Hattrick-helt: Sendte Karensminde-drengene i kredsfinalen ved at nette tre gange

Marius Møller (tv.) scorede alle kampens tre mål og sendte dermed Farsø ud af turneringen. (Foto: Ib Alstrup)
Marius Møller (tv.) scorede alle kampens tre mål og sendte dermed Farsø ud af turneringen. (Foto: Ib Alstrup)

På et lidt forblæst Støvring Stadion mødtes hjemmeholdet Karensmindeskolen og Farsø Skole. En sjette-runde-kamp (kredssemifinale). Begge mandskaber kom fra deres seneste kampe med to sikre sejre, Karensminde 5-0 og Farsø 4-1.

I sidste års turnering blev sjette runde endestation for hjemmeholdet med et nederlag til Gug Skole. Dette mandskab slog Farsø så efterfølgende i kredsfinalen, men måtte senere bøje sig i lands-kvartfinalen.

Se kampfakta her

To optimistiske anførere
Inden dagens opgør fangede Ekstra Bladet Skolefodbold de to anførere.

— Vi VIL vinde i dag, så slår vi rekorden for skolens drengehold i verdens største skolefodboldturnering. Vi er et virkelig homogent hold med gode spillere på alle pladser. Alle mand spiller i Støvring og kender hinanden ud og ind. Vi er netop rykket op i U16M1, og et forsvar der hidtil kun har lukket et enkelt mål ind, det var endda helt tilbage til allerførste kamp, lød det fra Karensmindes Casper Dyrholm.

To stærke anførere inden kampen. (Foto: Ib Alstrup)
To stærke anførere inden kampen. (Foto: Ib Alstrup)

Men Farsø Skoles Christian Andreassen var ikke helt enig i, at Karensminde skulle have lov at slå deres rekord.

— Jamen det bliver da os, der tager sejren. Vi skal i hvert fald mindst lige så langt som sidste år! Vi er teknisk rigtig gode og har spillere på Elitehold i både AaB, Viborg og Aars. Vi sætter især vores lid til frontangriberen Musa Mulaji, han har scoret fem mål indtil nu. Vi skal spille bolden godt rundt, for vi ved, at vi møder et fysisk særdeles stærkt hold.

Se også: Oppe mod overmagten
Se også: TV: Musa i hattrick-hopla

Marius Møllers store dag
Lad os så komme til selve kampen. Da de 60 minutter var gået, stod der 3-0 til Karensminde. Og lad det være sagt med det samme, det blev Marius Møllers store dag. Alle tre kasser signeret Marius, et ægte hattrick.

Målene lod dog vente på sig. Først efter 28 minutters spil nettede Marius for første gang. Højre back Casper Andersen sendte højre fløj Kasper Moes afsted med en flot aflevering. Denne fandt præcist Marius på midten, og han kunne sikkert placere bolden i nettet uden for rækkevidde af Niclas Finnerup i Farsø-målet. Og så fik Marius åbenbart blod på tanden, for to minutter senere, lige inden pausefløjtet, tacklede han energisk bolden i kassen til 2-0.

Denne pausestilling må siges at være særdeles tilfredsstillende for hjemmeholdet, eftersom kampen faktisk havde været helt lige i første halvleg, endda med et pænt overtag og optimistiske angreb fra Farsøs vævre spillere i de første 15 minutter. Men de høje bolde ind i Karensminde-forsvaret tog målmand Nicolai sig af, ligesom hjemmeholdets fysisk stærke forsvarere kontant afværgede flere klumpspils-situationer. Især ydede Jonas Sauer en iøjnefaldende sikker indsats.

Farsø-forsøg. Snupper Nicolai den? (Foto: Ib Alstrup)
Farsø-forsøg. Snupper Nicolai den? (Foto: Ib Alstrup)

Se også: Musa Sisto
Se også: Afrikanske aner

Pep-talk i pausen
Trænerne fra Farsø forsøgte at opmuntre spillerne i pausen.

— Bare bliv ved gutter, 2-0 er ingenting, men husk nu at holde bolden ved jorden i modvinden, så skal det nok komme!

Pausesnak hos Farsø Skole. (Foto: Ib Alstrup)
Pausesnak hos Farsø Skole. (Foto: Ib Alstrup)
 

Det var nok lidt lettere for Karensminde-træneren:

— I gør det så flot, bare bliv ved på samme måde!

Men der skulle kun gå 12 minutter af anden halvleg, så var Marius igen på pletten. Næsten efter samme koncept som ved hans første mål, denne gang var det bare et langt udspark fra målmand Nicolai til Moes på højre fløj. Han fandt igen Marius og så kunne en glad Marius fuldbyrde sit hattrick.

I et forsøg på at vende kampen sendte Farsø anfører Christian Andreassen op i angrebet. Han havde ellers med sin hovedspil-styrke ryddet godt op i sit forsvar, men lige lidt hjalp det. Trods flere energiske forsøg stod stillingen ikke til at ændre.

Se også: Teknik overvandt fysik

Farsø måtte konstatere, at slaget var tabt, men hvor var det trist at skulle sige farvel til så godt og sympatisk et mandskab. Men tak for denne gang, Farsø, vi ses igen til næste år.

Til Karensmindeskolen må vi sige pøj, pøj. Nu venter vinderen af Frejlev Skole og Hjørring Private Realskole (spilles i morgen, torsdag) i kredsfinalen. Efter det oplyste bli'r det onsdag den 4. november.
Se også: Første kredsfinalist er fundet

Endnu et clean sheet til en glad Karensminde-keeper Nicolai. (Foto: Ib Alstrup)
Endnu et clean sheet til en glad Karensminde-keeper Nicolai. (Foto: Ib Alstrup)