Maste modstanderen

Sad på spillet: Udeholdet kæmpede bravt hele vejen igennem

Der var et voldsomt pres på udeholdets mål. Foto: Aage Bach Knudsen
Der var et voldsomt pres på udeholdets mål. Foto: Aage Bach Knudsen

Der skulle spilles fodbold mellem Vejgård Østre Skole og Vesterkærets Skole på Vejgård Stadion.

Der var rigtig fodboldvejr. Helt vindstille og overskyet med en nogenlunde temperatur. Der var kun et minus. Banen var meget blød og tung at spille på.

Se kampfakta her.

TV: Sikrede sejr med hattrick

Sad på spillet
Lige fra kampstart var hjemmeholdet toneangivende. Med et mål efter 50 sekunders spil af Amir Darvisham.

Derfra var der spil på kun et mål, men udeholdets målmand havde mange gode redninger, så det varede lang tid inden næste scoring.

Men der gik 20 minutter, før næste mål bliver scoret. Derefter kom der scoringer i  24. minut, 27. minut og 29. minut, så pausestillingen var 5-0 til hjemmeholdet. Udeholdet havde ingen skud på mål i første halvleg. Der stod hjemmeholdet på alt i denne halvleg.

Hvor er bolden? Foto: Aage Bach Knudsen
Hvor er bolden? Foto: Aage Bach Knudsen

TV: Ingen store chancer

Samme sag efter pausen
Der blev nu taget hul på anden halvleg, hvor udeholdet fik lidt bedre fat. Men næste scoring kom allerede efter 33 minutter. Så var denne kamp så afgjort til hjemmeholdets fordel. De sidste scoringer kom efter 43. minut. Indtil slutfløjtet scorede hjemmeholdet hele seks gange til slutresultatet på 12-0.

Der var på intet tidspunkt i kampen tvivl om, hvem der ville vinde den kamp. To spillere lavede hattrick, nemlig Amir Darvishani og Andria Gormez

Udeholdet var meget utilfredse med, at de skulle møde hjemmeholdet for tredje år i træk. De havde tabt til dem hver gang og med en meget høj målscore.

Vejgård Østre Skole skal i næste kamp møde Gl. Hasseris Skole. Træner Jens Hansen mente, at det bliver en svær kamp at vinde, for de har et godt hold:

- Men vi vil gøre alt for at komme videre til næste runde.

TV: 16 straffespark i gyser

En dygtig tekniker
Vi fangede Amir Darvishani efter kampen. Han spillede ungdomsfodbold i Grenå IF på U13. Så flyttede han til Aalborg sammen med hans brødre, der også spiller fodbold på højt plan i AaB.

Han er en god teknisk spiller med mange gode ting på fodboldbane. Han spiller i AaB på U16 ligaholdet og har også været med U17 ligaholdet.

Hans plads på holdet er central midtbanespiller.

Amir Darvishani scorede hattrick i opgøret. Foto: Aage Bach Knudsen
Amir Darvishani scorede hattrick i opgøret. Foto: Aage Bach Knudsen