Annonce:
Annonce:

Miclas holdt målfest

Fire mål: Nibe-drengene scorede masser af mål og Miclas stod for fire af dem

Miclas kom i gang i turneringen med fire scoringer. (Foto: Ib Alstrup)
Miclas kom i gang i turneringen med fire scoringer. (Foto: Ib Alstrup)
Annonce:

Nibes modstander i første kamp på Nibe Stadion var Bavnebakkeskolen. Fra start satte hjemmeholdet sig på spillet, og en scoring af Miclas inden der var gået to minutter, blev et varsel om stormvejr for udeholdet.

Det var Miclas, der til daglig spiller for U16 Elite i Hobro, der svang dirigentstokken, dog rigtig godt suppleret af blandt andre anfører og spilfordeler, Gustav. Men i det hele taget præsterede samtlige Nibe-drenge godt.

Den store motivator

Langskudsperle af Niels
En af Nibe-drengenes mange scoringer kom fra Niels Riise. Det var en flot langskudsperle.

— Jeg havde netop sagt til Miclas, at nu ville jeg prøve med et langskud, og lige efter fik jeg chancen og fik bolden klinet helt op i målhjørnet, sagde Niels da vi fangede ham om sin flotte scoring.

Hassing herskede

Nervepirrende straffe

Annonce:

Bavnebakkeskolen havde dog stor ære af kampen. Alle mand kæmpede ufortrødent videre kampen igennem. Skønt de var bagud med 4-0 ved pausen, lykkedes det dem faktisk at gøre rigtig god modstand i anden halvleg, inden de igen måtte indkassere tre mål til slut. De fik en god peptalk af træneren i pausen, der så ud til at virke.

De mest fremtrædende på Bavnebakkeholdet var nok målmand Asbjørn og bageste mand Oliver. Holdets enlige mål bør tilskrives Noah, der med hjælp af en Nibe-spiller fik bolden over stregen.

Tre glade prisvindere efter kampen. (Foto: Ib Alstrup)
Tre glade prisvindere efter kampen. (Foto: Ib Alstrup)
 

Det var dermed et hurtigt exit for Bavnebakkeskolen i dette års turnering, men de er indstillet på at komme friskt igen næste år. Nibe-drengene fik en fin start og ser med spænding frem til næste runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: