Overmagten

Fight var ikke nok: De kæmpede bravt, men måtte se sig slået af et bedre hold

Klar til kamp. (Foto: Henning Poulsen)
Klar til kamp. (Foto: Henning Poulsen)

Det blev en flot og velspillet kamp mellem Aalestrup Realskole og Mariager Skole.

Begge hold var sluppet videre fra første runde i verdens største skolefodboldturnering. Aalestrup med en sikker sejr på 3-0 over Farsø, og Mariager med noget mere besvær. 0-0 i ordinær tid og med 3-1 i straffesparkskonkurrencen.

Nervepirrende straffe

Se kampfakta her.

Michelles vigtige mål
Aalestrup startede som lyn og torden. De lagde fra kampens start et stort pres på gæsterne fra Mariager. Det resulterede i et flot mål af Michelle Søndergård allerede i kampens tredje minut. Bedre blev det ikke for gæsterne kort tid efter, da en af Mariager-pigerne havde hånd på bolden i straffesparksfeltet.

Det benyttede Michelle Søndergård til at bringe hjemmeholdet foran med 2-0. Gæsterne fra Mariager kom bedre med i kampen, men mål blev det ikke til.

Mod slutningen af første halvleg smuttede den lynhurtige fløj fra Aalestrup, Christa Kilschow, igennem Mariagers forsvar og bragte sit hold foran med 3-0, som blev første halvlegs resultat.

Vil nå længere end drengene

TV: Frem og tilbage

Christa kørte på
I anden halvleg fortsatte Aalestrup presset på Mariagers mål. Men et godt kæmpende forsvar med Lærke Gertz i spidsen, stod for presset indtil midt i halvlegen.

Her var Christa Kilschow igen på pletten. Med sin anden scoring bragte hun sit hold foran med 4-0. Dette holdt indtil kampens sidste minut, hvor Christa igen var på spil. Hun scorede sit tredje mål og sikrede sig selv et hattrick, ligesom hun lukkede ballet til 5-0.

Stor ros til Mariager-pigerne, som næsten alle spiller på U17-holdet i Mariager for aldrig at give op. De var bare oppe mod en modstander, som var et nyk bedre.

Det bliver spændende at følge Aalestrup, som har et hold med mange talenter. Nu er de i hvert fald klar til tredje runde, hvor vinderen af kampen mellem Havbakkeskolen Als og Hald Ege Skole venter.